Knedle od krompirovog testa punjen mesom možete praviti kao slani obrok ili pak slatku zanimaciju. Veoma su ukusne, a najbolje od svega što ih možete praviti od ostataka od ručka. Ako ...
Opširnije

Super brze slane grickalice. Štapići  sa  belim  vinom jesu slana poslastica koju ćete bez puno  muke napraviti, uz malo utrošenog vremena i truda. Njihov ...
Opširnije

Predstavljamo vam odličan recept za pravi gurmanski užitak. Senf kare u sosu možete spremiti za porodični ručak ili prijatno iznenadite svoje goste. Brzo i lako se sprema, a ukus se pamti ...
Opširnije

Ko je ljubitelj meksičke hrane, onda je ovo recept za vas. Tortilje mogu da se pune raznim sastojcima. Ovo je jedna od verzija tortilje koju ćete ...
Opširnije

Rolovane šnicle su uvek dobrodošle na svakoj trpezi. Njihova priprema nije teška, a i ako ih pečete u rerni neće biti masne. Kalorične jesu, ali ponekad možete sebi ...
Opširnije

Pastrmka je jedna od najkvalitetnijih riba i veoma je popularna. Pastrmka se može pripremati na više načina, a mi vam danas predstavljamo recept za prirpemu pastrmke u vinu. Za pripremu ...
Opširnije

Piroške su domaća poslastica ruskog porekla. One su same po sebi vrlo site, pa je potrebno obratiti pažnju da ulje u kojem se peku bude dovoljno vruće kako ga ne bi upile u sebe i time ...
Opširnije

Ukoliko volite dimljenu ribu ovo je odličan recept za vas. Za dimljenje ribe dovoljno je dva, tri dima, a možete ga prodimiti i u improvizovanoj pušnici ukoliko nemate mogućnosti ...
Opširnije

Slane torte su, pored salata, uvek rado viđeno predjelo, posebno u periodu slava i rođendana. Slane torte su kremaste i sočne. Ova slana poslastica je zaista ukusna, a od ove mere ...
Opširnije

Ova svečana pogača sa margarinom je lepa na oko, a još lepša kada se degustira, prosto se topi u ustima! Možete je spremati za svaku svečanu priliku ili svojim ukućanima umesto ...
Opširnije

Sarma je najomiljeniji gurmanluk u gotovo svokom domaćinstvu. Ova posna sarma je fantastičnog ukusa i sasvim je korektna zamena originalnoj verziji. Probajte posnu sarmu I ...
Opširnije
Učitaj još