The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pokazivanje osećanja ne dolazi svima prirodno, a neki se toga toliko boje da često deluju hladno i nezainteresovano iako uopšte nisu. Ovi horoskopski znakovi prednjače u skrivanju i bežanju od osećaja:

#1 Vodolija

Oni jednostavno ne vole da pokazuju osećanja jer misle da će zbog toga delovati ranjivo. Radije će držati distancu nego da se otvore nekome i dopuste da svet vidi da nisu toliko snažni koliko vole da misle da jesu.

#2 Škorpija

Škorpije otvaranje i pokazivanje osećanja povezuju s mogućnosti da ih neko izda, zbog čega im se nikako ne isplati da se otvore prema drugima. Izbegavanjem pokazivanja osećanja imaju utisak da su zaštićeni od spoljašnjih uticaja.

#3 Devica

Svoja osećanja i ranjivost kriju iza perfekcionizma  iako glume da celo vreme imaju odgovor na sve, manje su šanse da će netko videti koliko su zapravo ranjive. 

#4 Blizanci

Ne podnose da ih neko smatra ranjivim, zato se uvek prilagođavaju ljudima u čijem su društvu. Ako svakome pokažu drugu stranu svoje ličnosti, niko ih neće upoznati u potpunosti, a Blizanci se zbog toga osećaju dosta sigurnije.

#5 Bik

Bikovi kriju svoju ranjivost i osećanja iza tvrdoglavosti, pa zbog toga često ostavljaju utisak da su jako snažni i nedodirljivi. Istina je da se oni na taj način samo štite jer ne umeju da se nose sa osećanjem ranjivosti. 

 

 

 

 

 

Izvor: www.index.hr/rouge/

Komentari: