Ovo su 10 stvari koje će samo Rak razumeti.
Ovo su 10 stvari koje će samo Rak razumeti.
Foto: unsplash.com/@michaeldam

10 STVARI KOJE SAMO RAKOVI RAZUMEJU

Osobe rođene od 22. juna do 22. jula rođene su u znaku Raka. Duboko intuitivni i sentimentalni, a ovo su 10 stvari koje će samo Rak razumeti.

  1. Traženje izgovora zašto ne želite da izađete sa prijateljima je vaš drugi posao… jer možete da se pretvarate da ste bolesni samo dok ne pozovu zaista hitnu da dođe do vas, a sve što ste ikada hteli je da ostanete u kući i jedete picu, što nas dovodi do sledeće stavke.
  2. Pokušavate da ne pojedete svu hranu ikada jer sve je tako ukusno. Rakovi vole hranu za dušu toliko da ne vide poentu u jelu nečega što nije preukusno i predivno i, OK, ne baš uvek najzdravije. Za vas je prava borba da uvedete zdrav režim. I znate šta? Ne krivimo vas.
  3. Želite da budete umotani u najmekšu ćebad i da nosite jastuke umesto papuča zauvek, a ne da nosite regularnu odeću. Kada bi vas neko držao zamotane u mekom pamuku i kašmiru, umesto da vas tera da obučete pantalone i majicu i ostale stvari u kojima ne možete da dremate, ne biste imali problema.
  4. Kada vam neko da čak i konstruktivnu kritiku, vi se sklupčate u fetalni položaj. Vaša delikatna osećanja su blagoslov i kletva, znamo.
  5. Zaljubljujete se iste sekunde ako osetite da je nekome stalo do vas. Vaše srce možda ima koju ogrebotinu zbog toga, ali niko nije otvoreniji i niko više ljubavi ne daje nego rak koji se oseti cenjenim. To definitivno nije loša stvar.
  6. Nominuju vas za Oskara svaki put kada osetite neku emociju. Kada se smejete, smejete se najglasnije i najzaraznije nego bilo ko ikada. Kada plačete, sobu napunite suzama do te mere da morate da odveslate do sledeće sobe kako biste i nju poplavili.
  7. Svi vaši prijatelji misle da ste emotivni vidovnjak. Što je OK, jer vi stvarno pre njih samih znate kada su uzrujani.
  8. Imate problem sa sklapanjem prijateljstava, jer vi želite da budete ili najbolji prijatelj nekome, ili da mu ne znate ni ime. Koja je poenta upoznavanja nekoga, ako mu nećete slati poruke stalno i onda jednoga dana pozvati na svoje malo, sofisticirano venčanje?
  9. Imate sobu prepunu sentimentalnih svaštarija. Svaka čestitka, svako pismo, svaka ulaznica ili vizit karta koju vam je dao onaj preslatki lik – sve vam je to tu negde rasuto i niko vas nikada neće ubediti da to bacite.
  10. Toliko štitite svoje prijatelje da je skoro pa sumanuto, ali u isto vreme i fascinantno. Joj, prodavačica priča sa vašom drugaricom o farmericama. Verovatno je neće ubosti ofingerom ili emotivno povrediti za to vreme, ali vaša briga i ogromno srce raka prosto ne može odoleti. I upravo zato vas obožavamo!

Izvor: mycupoftea.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.