Koji su najjači ljubavni parovi prema horoskopu
Koji su najjači ljubavni parovi prema horoskopu
Foto: @prostooleh I freepik.com

3 ASTROLOŠKA PARA KOJA ĆE PREBRODITI SVE LJUBAVNE PROBLEME

Turbulentne veze, nabijene emocijama, ali i čestim svađama, najčešće se završavaju pričom o pravim ljudima u pogrešno vreme. Doduše, ima i srećnika čija veza prolazi kroz razna iskušenja, nailazi na prepreke, čak i raskida, ali su dokaz da prava ljubav zaista pobeđuje sve jer im je suđen srećan kraj.

Ludo se vole, ne podnose se još ludije u pojedinim fazama, kunu se sebi da neće oprostiti svom (bivšem) partneru ovo ili ono, ali nevidljive niti koje ih povezuju nikada se u potpunosti ne prekidaju. .

Mogu jedno bez drugog, ali zajedno su nepobedivi i mogu da se bore protiv celog sveta. Saznajte koje su to ljubavne kombinacije u Zodijaku koje, uprkos brojnim komplikacijama, uvek ostaju zajedno.

DEVICA – VODOLIJA

U ovoj kombinaciji, Vodolija je ta koja Devici prvo upada u oči. Ona smišlja taktiku kako bi privukla pažnju Vodolije, jer kod pedantnih Devica sve se vrti oko planiranja i proračuna. Od svih oružja kojima raspolaže, najbolje će uspeti Devičina duhovitost, jer Vodolija uvek pada na bogatstvo duše, a ne na „avione i kamione” koji joj se nude.

Ovo astro poklapanje je prilično neobično, jer su prilično različiti u svojim pogledima na svet, ali hemija koja postoji između njih je toliko jaka da kao da briše sve. Ne treba dugo da se zaljube jedno u drugo do srži, ali najčešći kamen spoticanja je to što je Vodolija gotovo ludo neustrašiva, dok je Devica ta koja procenjuje rizik slušanja Vodolije.

S druge strane, Devica ima sklonost da pije jer misli da je popila svu mudrost sveta i svojim pasivno-agresivnim ponašanjem ubeđuje Vodoliju da je jedino u pravu.

Vodolija će to tolerisati u zavisnosti od jačine njenih emocija prema „pametnom čoveku“, što će Devica shvatiti kao signal da je uspela u svojoj nameri. Kada shvati da je pogrešila, prigovara joj da je samovoljno i da više neće da trpi, a Vodoliji će se zgroziti njena tvrdoglavost, pa će mu raskid delovati kao jedino rešenje.

I misliće da je to zauvek. Njih dvoje su u stanju da ne budu u kontaktu mesecima, čak i godinama, ali se često vraćaju jedno drugom u svojim mislima.

Vodolija je u stanju da živi sam i potpuno se posveti unapređenju drugih aspekata svog života, dok će Devica biti zadovoljna što je sve u njenom životu manje-više isto, ali će povremeno upadati u avanture. Međutim, ljudi koji u njen život uđu posle Vodolije neće biti ni njena bleda senka.

Koliko god da joj smetaju netipični pogledi na svet Vodolije, nedostajaće joj razumevanje Vodolije, pomalo blesavo ponašanje i iskazivanje osećanja na krajnje neobične načine. Pošto su obojica tvrdoglavi, pitanje je ko će od njih dvojice prvi ponovo da se poveže. Iako će sigurno biti neke borbe obe strane, kada se konačno ponovo nađu i okupe, biće to jednom zauvek.

STRELAC – RIBE

Još jedan astro par koji je na prvi pogled kombinacija nespojivog. Strelac je pravi osvajač kojeg ne zanimaju društvena pravila, već se ponaša potpuno nekonvencionalno, dok Ribe robuju mnogim predrasudama, a pritom maštaju o ljubavi iz bajke. Dok je ona povučena, on bez stida pokazuje svoju naklonost i želi da što pre konkretizuje njihov odnos.

On je senzualniji, strastveniji tip kome treba vremena da otkrije svu dubinu osećanja koja postoje u njemu, ali Ribe ga neodoljivo privlače zbog njegove gotovo detinjaste, romantične ideje o životu. Ona u njemu vidi podršku i nekoga ko bi mogao da je vodi kroz život.

U početku će mu se to jako svideti, ali će mu se vremenom početi zasititi njenih velikih i ozbiljnih životnih planova, jer ne zaboravite da on misli da može da radi šta hoće i da dolazi i odlazi kada poželi.

Ako u tom trenutku Strelac sretne osobu koja ga više uzbuđuje i pokreće na akciju od Ribe, neće mu biti problem da joj to kaže, jer je uvek brutalno iskren. Ribe su, pak, previše osetljive i njegov oštar jezik će joj naneti velike rane na duši koje će smatrati neoprostivim.

Čak i kada nema treće osobe, Strelac može pasti u takva psihička stanja kada će smatrati da je izlazak iz veze za njega jedini spas. On će ubediti Ribu da ili nije dovoljno dobar za nju ili će je optužiti da radi iza njegovih leđa sa nekim drugim.

Njihovi rastanci su više nego burni, ne ostaju intimni, ali o tome oboje pričaju na sva usta, tražeći podršku javnosti za svoju odluku. Kada prođe prva navala negativnih emocija, oboje mogu mnogo da pate jedno za drugim, ali slabo komuniciraju.

Čak i kada su u kontaktu, obojici čini više štete nego koristi i tada se oboje kunu da je ovo definitivno kraj i da nemaju čemu da se raduju jedno drugom. Kako vreme odmiče, Strelac nema potrebe da pokazuje svoje šarmantne sposobnosti i dokazuje sebi koliko je sjajan sam sa sobom.

Riba, iako duboko povređena, pokušava da nastavi svoj život, čak i ulaskom u površne veze, ali duboko u sebi zna da sa svakom novom osobom traži isti osećaj koji je imala sa Strelcem. Koliko god stvari među njima bile komplikovane i naizgled nepopravljive, na kraju je Strelac taj koji odlučuje da svojoj priči da šansu.

Čini se da se riba tome raduje, jer nikada nije skidala ruke s njih. Možda će im trebati vremena da se prilagode, ali kada se konačno dogovore oko toga koji su ciljevi kojima oboje teže, njihova veza postaje neraskidiva.

LAV – VAGA

Ovu zajednicu karakteriše to što ih veže duboko prijateljstvo koje se ne zaboravlja ni u trenucima kada se očima ne vide. Lav je veliki osvajač koji veruje da ne postoji osoba koja ne može da podlegne njegovom šarmu, ali kada upozna Vagu shvatiće da mora da promeni pristup.

Zato će se prema njoj odnositi pre svega zaštitnički i prijateljski. Trebaće mu više vremena, ali uspeće da osvoji srce Vage i misliće da je ovo kraj, a zapravo najzanimljiviji deo tek tada počinje.

Pošto je eksplozivne prirode i vrlo često je samovoljan i misli da mu je sve dozvoljeno, Vaga će se često naći u ulozi svog glasa razuma i savetnika koji će mu predložiti da stane i duboko udahne.

Iako je Vaga mirnija, i ona će imati svoje epizode ​​u kojima ne može da se nosi sa Lavovim temperamentom. Kada oseti da mu Vaga nije sto posto posvećena i da postoji mogućnost da je izgubi, pokušaće da je osvoji skupim poklonima ili izuzetno dobro osmišljenim iznenađenjima.

Izvor: besnopile.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.