Evo 3 horoskopska znaka na koje će ovaj astrološki pokret najviše uticati
Evo 3 horoskopska znaka na koje će ovaj astrološki pokret najviše uticati
Foto: unsplash.com/@averieclaire

3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE OSETITI UTICAJ MERKURA KOJI NAPUŠTA SENKU 13. MAJA: Počinje period poboljšanja i olakšanja

Merkur je napustio svoju retrogradnu poziciju 25. aprila, ali će 13. maja zvanično izaći iz postretrogradne senke. Sa prelepim i snažnim Merkurom na kosmičkom nebu, možemo se osećati samopouzdano u potpisivanju ugovora, pravljenju dugoročnih planova i preuzimanju obaveza.

Evo 3 horoskopska znaka na koje će ovaj astrološki pokret najviše uticati.

1. BLIZANCI

Kao vladajući znak Merkura, Blizanci su mogli da osete jači uticaj ovog tranzita. Merkurova promena položaja može da im donese olakšanje od mogućih nesporazuma u ​​komunikaciji ili tehničkih poteškoća koje su nastale tokom retrogradnog perioda. Ovo bi moglo da podstakne Blizance da se osećaju energičnije i jasnije u svom razmišljanju i komunikaciji. Osim toga, konačno će doći na red da ostvare sve ciljeve koje su planirali u prethodnom periodu, a koji se tiču ličnog razvoja.

2. DEVICA

Devica je takođe povezana sa Merkurom, pa bi pripadnici ovog znaka mogli da dožive pozitivne promene nakon što Merkur izađe iz postretrogradne faze. Ovaj tranzit im može doneti veću jasnoću u dnevnim rutinama, organizaciji i komunikaciji. Devicama će možda biti lakše da rešavaju probleme koji su nastali tokom retrogradnog perioda i osećaju se produktivnije u svojim aktivnostima.

3. RIBA

Iako Ribe nisu direktno povezane sa Merkurom, mogu da osete određeni uticaj ovog tranzita, posebno u oblastima vezanim za komunikaciju, putovanja i intelektualne aktivnosti. Nakon što Merkur napusti post-retrogradnu senku, Ribe mogu iskusiti veću jasnoću i smirenost u svojim mislima i komunikaciji. Ovo bi moglo da podstakne Ribe da se otvore novim idejama i perspektivama i lakše se izraze u interakciji sa drugima.

Izvor: sensa.story.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.