Evo o kojim horoskopskim znakovima je reč
Evo o kojim horoskopskim znakovima je reč
Foto: unsplash.com/@jsebastiao

3 ZNAKA ZODIJAKA ČIJA ĆE SE SUDBINA DRAMATIČNO I ZAUVEK PROMENITI U JULU 2024.

Duboko udahnite – jul 2024. šokiraće nas nizom iznenadnih događaja! 5. jul je mlad Mesec u Raku, nakon čega sledi datum sredine između pomračenja. Ono što je počelo od 25.3. do 8.4. „pucaće“ sa nekakvim međurezultatom koji će nam konačno biti jasan tek tokom pomračenja 18. 9. do 2.10.

To znači da stepen sudbine u julu bukvalno prelazi skalu – nisu uzalud astrolozi nazvali centralne tačke „danima prevara“ – sudbina se poigrava sa nama, može se dogoditi najneobičniji i teško predvidljivi događaj .

Takođe, važan period u julu biće konjunkcija Marsa i Urana u Biku – od 14. do 17. jula. mogu se desiti sasvim jedinstveni događaji vezani za finansije, ali i uticaj muškaraca na živote žena. Tako se mnogi muškarci mogu odlučiti na ozbiljne radnje na kojima već dugo rade (na primer, brak, razvod, preseljenje).

BIK

U vašem znaku postoji konjunkcija Marsa i Urana, što može doneti ključni događaj u vašem životu vezan za karijeru i status. Možda ćete biti postavljeni na važnu poziciju ili steći fenomenalnu popularnost.

Takođe je verovatno da će u vaš život ući osoba koja će vas šokirati i izazvati ispad – to bi vrlo lako moglo biti zaljubljivanje.

OVAN

Vaš vladar Mars se povezuje sa Uranom u sektoru finansija i samopoštovanja, što bukvalno može dovesti do skoka vaše zarade zahvaljujući pokroviteljstvu prijatelja ili ispunjenju sna.

Onaj slučaj kada vam nešto iznenada i neočekivano „spusti“ na glavu što će doneti uspeh i osećaj samodovoljnosti.

Takođe biste mogli iznenada finansijski napredovati zahvaljujući uticaju prijatelja i onlajn zajednice – oni bi vas mogli preporučiti kao stručnjaka.

LAV

U julu će se u vašoj karti formirati opozicioni aspekt između Venere i Plutona, što može doneti iznenadni izliv strasti ili pojavu vatrenog obožavaoca. A za Lavove koji su u braku, od 12. do 15.7. postoji mogućnost ozbiljnih sukoba sa partnerom.

Štaviše, moraćete da prepustite partneru, ponašate se diplomatski i pravite kompromise – tada ćete pobediti.

Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.