Pogledajte koji horoskopski znaci svim srcem mrze Dan zaljubljenih.
Pogledajte koji horoskopski znaci svim srcem mrze Dan zaljubljenih.
Foto: pexels.com/@alleksana

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA MRZE DAN ZALJUBLJENIH

Za neke znakove zodijaka, Dan zaljubljenih je najlepši praznik u godini. Očekuju da će ovaj dan biti romantičan, ispunjen ljubavlju, pažnjom i mnogo lepih poklona.

Žele da provedu ovaj poseban dan ljubavi sa svojim partnerom na jedinstven način. Ali postoje znaci Zodijaka koji bi radije legli na kauč i gledali u plafon, umesto da se „muče“ svim svojim očekivanjima ovog dana.

Pogledajte koji horoskopski znaci svim srcem mrze Dan zaljubljenih.

JARAC

Jarčevi su odgovorni, odlučni i disciplinovani, ali znaju i da su pesimisti koji ne žele da govore drugima šta da rade.

Praktičnost im pomaže da naprave savršen plan za trošenje i štednju, tako da ne žele da „rasipaju“ novac na nepotrebne stvari.

Zato ne žele da im neko kaže da tog dana treba da kupe poklon svom partneru, pokazujući na taj način svoje emocije i ponašajući se na određeni način.

VODOLIJA

Iako su Vodolije inteligentne, druželjubive i kreativne, mogu biti i malo emotivne.

Njihov umetnički mozak ponekad ih čini neodgovornim, pa će potpuno zaboraviti da Dan zaljubljenih uopšte postoji. Ali nisu oni krivi.

Ako su zaista inspirisani da budu romantični i proslave ovaj dan sa partnerom, organizovaće nešto zaista spektakularno, a ako osete da ih neko pritiska da to urade – verovatno će odložiti, zaboraviti ili jednostavno reći da ih ne zanima .

DEVICA

Device su organizovane, odgovorne i realne, a praznik koji uključuje cveće, jedenje čokolade i preskupe večere deluje glupo.

Radije bi potrošili novac na nešto što će trajati, na primer ulaganje u tehnologiju ili brendiranu torbu.

Device su previše logične da potroše celu platu na cvetne ukrase.

ŠKORPIJA

Dok su Škorpije najosetljiviji znak u celom Zodijaku, oni takođe mogu biti ljubomorni, opsesivni i paranoični, pa im je ideja o Danu zaljubljenih previše.

Pritisak traženja savršenog poklona, poruke dubokog značenja i organizovanja nezaboravnog romantičnog susreta može dovesti Škorpije do ludila i oni bi radije preskočili ceo ovaj proces.

Takođe, ljubav Škorpije se ne može pokazati samo u jednom danu u godini.

Izvor: zenskimagazin.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.