Ovih 5 znakova će ovog jula upoznati ljubav svog života
Ovih 5 znakova će ovog jula upoznati ljubav svog života
Foto: freepik.com

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ĆE UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA U JULU

„Najmekši“ Mesec u godini, zbog prolaska Venere kroz Raka u sekstilu do Marsa u Biku, može doneti šansu i nezaboravan susret!

Od 1. do 6. jula na nebu će se formirati jedan od najromantičnijih tranzita u godini – sekstil između Venere u Raku i Marsa u Biku, koji tradicionalno donosi harmonizaciju odnosa i flert u parovima. Za mnoge ljude ovo može postati sudbonosni period, jer će 5. jula biti blagi mlad Mesec u Raku, simbolizujući emocionalnu udobnost i želju da se bukvalno uronite u vezu. Evo na koga će to najviše uticati!

RAK

Mlad Mesec je u vašem znaku, što znači da možete upoznati novu ljubav i, najverovatnije, osoba može biti iz inostranstva ili vezana za obuku.

Na primer, može da se ispostavi kao nastavnik, advokat ili da dođe kod vas na praksu ili ćete možda raditi zajednički projekat.

Ovog meseca ovakvi susreti imaju priliku da se nastave.

JARAC

Mlad Mesec 5. jula i tranzit Venere dešavaju se u vašem ljubavnom sektoru, pa biste vrlo lako mogli da upoznate nekog posebnog.

Interesantno je da u vašem slučaju inicijativa može doći od te osobe, odnosno pozvati će vas na sastanak prepiskom ili ćete se naći u nekim pravnim stvarima.

Za one Jarčeve koji su u ozbiljnoj vezi, jul bi mogao da donese ponovni pregovor o zajednici.

Ali to je povezano upravo sa vašim emocionalnim stanjem, kao da želite dubinu u dijalozima i razgovorima.

BIK

Vaša vladarka Venera će biti u sektoru za sastanke, ali Mars će biti u vašem znaku – verovatno ćete imati vatrenog obožavaoca.

Ali ako ste muškarac, onda se u vama može javiti veća potreba za akcijom i poželećete da pokažete više inicijative.

Ako ste spremni da se udavite u nežnosti, onda je jul bukvalno stvoren za to.

Najverovatnije ćete pronaći osobu koja će vas veoma interesovati upravo zato što ćete sa njom imati nezaboravne emocije.

Kao da si u čauri koja te štiti od celog sveta.

LAV

Venera će se kretati kroz vaš sektor tajni, gde je mlad Mesec 5. jula – verovatno će se pojaviti novi obožavalac u vašem životu, ali će veza za sada biti tajna ili će se njen razvoj odvijati u onlajn prepisci.

Najverovatnije će se do 13. jula nešto promeniti. – ovog dana Venera u Lavu u opoziciji sa Plutonom u Vodoliji može doneti veoma nabijen susret.

OVAN

Venera počinje svoj tranzit kroz vaš ljubavni sektor 13. jula. – spremite se da upoznate osobu koja će u vama probuditi sva moguća osećanja.

Zanimljivo, 14.7. Mesec će pratiti čvor prošlosti u Vagi – možda ćete sresti osobu koja vas podseća na nekoga iz prošlosti ili će se ponovo rasplamsati strast prema nekom od vaših bivših.

Za Ovnove koji ne planiraju da razmišljaju o prošlim partnerima, zbog konjunkcije Marsa i Urana od 15. do 16. jula, postoji šansa za susret ili izlazak koji će vam preokrenuti svet.

Ovo možete smatrati povremenim ili prijateljskim poznanstvom, ali to može dovesti do neobičnih posledica.

Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.