Ovi horoskopski znakovi prednjače u skrivanju i bežanju od osećaja
Ovi horoskopski znakovi prednjače u skrivanju i bežanju od osećaja
Foto: popsugar.co.uk

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI ĆE TEŠKO POKAZATI SVOJA OSEĆANJA

Pokazivanje osećanja ne dolazi svima prirodno, a neki se toga toliko boje da često deluju hladno i nezainteresovano iako uopšte nisu. Ovi horoskopski znakovi prednjače u skrivanju i bežanju od osećaja:

Vodolija

Oni jednostavno ne vole da pokazuju osećanja jer misle da će zbog toga delovati ranjivo. Radije će držati distancu nego da se otvore nekome i dopuste da svet vidi da nisu toliko snažni koliko vole da misle da jesu.

Škorpija

Škorpije otvaranje i pokazivanje osećanja povezuju s mogućnosti da ih neko izda, zbog čega im se nikako ne isplati da se otvore prema drugima. Izbegavanjem pokazivanja osećanja imaju utisak da su zaštićeni od spoljašnjih uticaja.

Devica

Svoja osećanja i ranjivost kriju iza perfekcionizma  iako glume da celo vreme imaju odgovor na sve, manje su šanse da će netko videti koliko su zapravo ranjive. 

Blizanci

Ne podnose da ih neko smatra ranjivim, zato se uvek prilagođavaju ljudima u čijem su društvu. Ako svakome pokažu drugu stranu svoje ličnosti, niko ih neće upoznati u potpunosti, a Blizanci se zbog toga osećaju dosta sigurnije.

Bik

Bikovi kriju svoju ranjivost i osećanja iza tvrdoglavosti, pa zbog toga često ostavljaju utisak da su jako snažni i nedodirljivi. Istina je da se oni na taj način samo štite jer ne umeju da se nose sa osećanjem ranjivosti. 

Izvor: index.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.