3 horoskopska znaka koja nikada neće slagati
3 horoskopska znaka koja nikada neće slagati
Foto: pxhere.com

BRUTALNO ISKRENI: 3 horoskopska znaka koja nikada neće slagati

Iskoristi šanse. Govori istinu. Izađi s nekim ko je apsolutno pogrešan za tebe. Reci NE. Potroši sav svoj novac. Upoznaj nekog slučajno. Reci VOLIM TE. Pevaj glasno. Smej se glupim šalama. Plači. Izvini se. Reci nekome koliko ti znači. Reci nekom kretenu šta misliš o njemu. Živi život, i NEMOJ SE KAJATI.

Na laž, budimo iskreni, niko od nas nije imun. Svako kaže barem i najbezazleniju laž, a prosečna osoba slaže 11 puta u 7 dana, pokazalo je istraživanje. Postoje ljudi koji najmanje lažu, a mi znamo kojim horoskopskim znakovima pripadaju.

Bolje ružna istina nego lepa laž”, izreka je u koju neki veruju više, a neki manje. A sledeća TRI ZNAKA horoskopa u nju veruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je STRELAC. Većina Strelčeva ima snažan osećaj za moral i osećaju se jako loše kada moraju lagati. Šta više, Strelac zna biti toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću neretko povredi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – OVAN. Kod ovog temperamentnog znaka vredi “to što vidiš, to i dobiješ”.

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i VODOLIJA koji vazdušni znak. Poput Ovna, i lepršava Vodolija ne voli da glumi i najbolje se oseća kada može biti to što jeste, iz čega proizlazi i njihova potreba da uvek govore istinu.

Vodolijina težnja ka iskrenosti je povezana sa njihovom velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvata onakvima kakvi jesu, pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav jeste. Vodolija je veliki ljubitelj istine i neće vam slagati samo zato da vam kaže ono što želite čuti.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.