Šta nam donosi pun mesec u jarcu 22.06.
Šta nam donosi pun mesec u jarcu 22.06.
Foto: @wirestock I freepik.com

JAGODNI PUN MESEC U JARCU 22.6. – Prognoza za sve znakove Zodijaka

22.6.2024. dešava se Jagodni pun Mesec u Jarcu. Jarac oličava osećaj odgovornosti i discipline. Kako se puni mesec približava, možda ćete se osećati ovlašćenim da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Vreme je da odamo počast i proslavimo naša prošla dostignuća i obaveze. Jarac oličava snažan osećaj stabilnosti i fokus na efikasnost.

Ovaj pun Mesec bi vas mogao podstaći da gajite veće saosećanje prema sebi i drugima dok marljivo sledite svoje ciljeve. Bez obzira na to kako ga doživljavate – bilo kao trenutak radosti, introspekcije ili rasta – ovaj Pun Mesec služi kao dubok podsetnik na našu međusobnu povezanost i naše mesto u velikoj tapiseriji postojanja.

Ovaj moćni Pun Mesec ima potencijal da stvori značajnu promenu u vezi, omogućavajući joj da se razvije i preraste u nešto dublje i značajnije. Sada je odlična prilika da poboljšate svoje komunikacijske veštine i otvoreno podelite svoje emocije sa partnerom. Takođe je dobar trenutak da se pozabavite svim preprekama ili poteškoćama koje mogu uticati na vaš odnos.

KAKO PUN MESEC JAGODA U JARCU MOŽE UTICATI NA ZNAKOVE ZODIJAKA?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pripremite se za značajnu promenu. Pun Mesec jagoda u vašoj desetoj kući karijere i reputacije podstiče vas da usmerite pažnju na svoje dugoročne ciljeve i težnje.

Važno je uzeti u obzir svoje lične vrednosti i integritet dok ostvarujete svoje ambicije u korporativnom svetu ili tražite lidersku poziciju.

Zapamtite da postizanje uspeha prevazilazi puka spoljašnja dostignuća; takođe uključuje pronalaženje unutrašnjeg ispunjenja i sreće. Zaronite dublje. Koja je tvoja prava želja?

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Prihvatite priliku da istražite nove puteve. Prosvetljujući Pun Mesec u vašoj devetoj kući avanture i visokog obrazovanja podstiče vas da sledite svoje planove putovanja i iskoristite tekuće obrazovne mogućnosti koje ste pokrenuli tokom januarskog mladog Meseca u Jarcu.

Dok dajete prioritet svojim dugoročnim ciljevima i aspiracijama, takođe je važno da odvojite vreme za aktivnosti koje vam donose zadovoljstvo.

Usklađivanje vaše težnje za rastom i ličnim razvojem sa trenucima uživanja može biti od koristi. Neka vaša sreća i blagostanje budu glavni prioritet.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pripremite se, Blizanci, dok moćni Pun Mesec skreće pažnju na duboko emocionalno isceljenje kroz koje ste prolazili poslednjih šest meseci. Kako priliv energije Jarca utiče na vas, prirodno je da učvrstite svoje granice sa samopouzdanjem.

Prihvatite ovu introspektivnu fazu kao priliku da se udubite u svoje najdublje strahove, želje i motivacije.

Iskoristite moć ove kosmičke energije da oslobodite stare obrasce i verovanja koja vam više ne služe i svim srcem prihvatite nove načine života.

Važno je da budete svesni bilo kakvih potencijalnih finansijskih promena do kojih može doći tokom ovog perioda. Pobrinite se da mudro upravljate svojom potrošnjom i investicijama.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Prihvatite potencijal za nove prilike i partnerstva koja mogu poboljšati ravnotežu i sigurnost u vašem životu. Pun Mesec u Jarcu naglašava vaš sektor odnosa, podstičući potencijalne promene u vašoj međuljudskoj dinamici, posebno u profesionalnim okruženjima.

Usredsredite svoju energiju na otpuštanje toksičnih odnosa i stvaranje prostora za pozitivne odnose i odnose podrške, umesto da se upuštate u nepotrebne sukobe.

Odbijte da prihvatite bilo šta manje od onoga što zaista zaslužujete!

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Produktivnost znači biti efikasan i brz. Ova dva faktora idu ruku pod ruku i ključni su za obavljanje posla. Pazite na predstojeći Pun Mesec u Jarcu, koji će osetiti njegovo prisustvo u vašoj šestoj kući.

Ovaj nebeski događaj će uticati na vaše zdravlje, blagostanje i rad. Tokom ove moćne lunacije, možda ćete biti motivisani da napravite male, ali uticajne promene u svojoj svakodnevnoj rutini.

Razmislite o uključivanju nove rutine vežbanja, angažovanju pomoći ličnog asistenta ili korišćenju tehnologije da biste pojednostavili svoje zadatke i uštedeli vreme. Koje su tri odgovornosti koje možete napustiti da biste smanjili nered i stres?

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Zauzmite bezbrižan stav, uživajte i iskoristite svoj umetnički potencijal. Kada se bavite novim hobijem, započnete projekat ili jednostavno odvojite vreme da se opustite, pun mesec služi kao snažan podsetnik na napredak koji ste postigli u obnavljanju samopouzdanja u poslednjih šest meseci.

Važno je da budete pažljivi da izbegnete preteranu samokritičnost ili perfekcionizam, jer ove tendencije mogu ometati vašu kreativnost i sprečiti vas da u potpunosti prihvatite sadašnjost.

Umesto toga, dajte prioritet stvaranju okruženja podrške u kojem možete slobodno da istražujete svoje strasti bez samokritike ili spoljnih očekivanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Važno je da procenite svoje emocionalno blagostanje i identifikujete sve oblasti koje mogu zahtevati vašu pažnju. Tokom punog meseca postoji potencijal za duboku želju da uspostavite stabilnije i sigurnije okruženje za sebe i svoje najmilije.

Jedan od mogućih pristupa je da se pozabavite svim neophodnim popravkama ili renoviranjem u kući ili dajete prednost provođenju kvalitetnog vremena sa voljenima.

Tokom ovog perioda, preporučljivo je dati prioritet domaćim poslovima. Međutim, važno je izbeći da postanete preterano kruti ili otporni na promene. Nastojte da pronađete harmoničan balans između vaše lične i profesionalne sfere. Odmor je neophodan za vaše blagostanje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Da li ste spremni da iskoristite ogroman potencijal svojih reči? Predstojeći Pun Mesec u Jarcu vam predstavlja divnu priliku da unapredite svoje veštine umrežavanja, steknete nova znanja i proširite svoje društvene veze.

Uprkos tome, ključno je održavati osećaj ravnoteže između vašeg entuzijazma i praktičnosti, osiguravajući da se ne preopterećujete preuzimajući previše zadataka odjednom. Važno je da budete svesni svih tendencija koje ćete možda morati da postanete preopterećeni ili uznemireni i da sebi date dozvolu da pravite pauze kada je to potrebno.

Sada je dobro vreme da rešite sve postojeće probleme sa svojom braćom i sestrama ili komšijama i napredujete u njihovom rešavanju. Savladajte umetnost izražavanja svojih misli i mišljenja sa ljubaznošću i obzirnošću.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pripremite se za značajnu promenu u finansijskoj situaciji. Pun Mesec jagode se nalazi u vašoj drugoj kući, koja upravlja vašim finansijama, samopouzdanjem i materijalnim dobrima.

Ovaj nebeski događaj ima potencijal da vas osnaži da preuzmete kontrolu nad svojom finansijskom sudbinom. Sada je savršeno vreme da razmislite o svojim individualnim talentima i veštinama i kako oni mogu doprineti poboljšanju vaše finansijske stabilnosti.

Bilo bi mudro da date prioritet sopstvenim investicijama i budućim planiranjima. Važno je biti oprezan i izbegavati donošenje ishitrenih finansijskih odluka. Pronađite harmoničan balans između svoje optimistične prirode i praktičnog pristupa.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pripremite se, jer će moćan i transformativan Pun Mesec osvetliti vašu prvu kuću, upravljajući vašim samoizražavanjem i ličnim identitetom.

Sada je savršeno vreme da zastanete i razmislite o svojoj pravoj prirodi i ciljevima koje se nadate da ćete postići u narednih šest meseci. Mogli biste iskusiti snažan osećaj samopouzdanja i želju da aktivno sledite svoje težnje i ambicije.

Važno je da budete oprezni i da ne dozvolite da vas ambicija nadvlada jer će sledećeg meseca biti još jedan pun Mesec u istom znaku. Ovo je tek početak!

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Oslobodite se tereta koji vam više ne služi. Pun Mesec u vašoj dvanaestoj kući samoće i samorefleksije podstiče vas da se oslobodite svakog emocionalnog prtljaga koji nosite, stvarajući prostor za nove mogućnosti.

Ovaj praktični pun Mesec predstavlja priliku da zaključite dugotrajno pitanje ili situaciju, posebno u vezi sa vašom karijerom ili dugoročnim ciljevima.

Važno je dati prednost isceljenju i opraštanju i sebi i drugima. Tokom ovog perioda može postojati jaka tendencija da se bavite praksama kao što su meditacija, joga ili druge duhovne aktivnosti. Veruj svojim instinktima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iskoristite priliku da se obratite starim prijateljima i voljenim osobama. Moćan pun Mesec će vam skrenuti pažnju na važnost društvenih veza i zajednice. Ako ste iskusili napet odnos sa svojim najboljim prijateljem ili se suočili sa nekim sukobom sa kolegom, čini se da su obe strane sada otvorene za rešavanje tih problema na način poštovanja.

Možda vas privlače društveni ili humanitarni ciljevi, pa razmislite o tome da se uključite u svoju omiljenu organizaciju ili da donirate nekom važnom cilju.

Odvojite trenutak da razmislite o tome kako možete da iskoristite svoje posebne talente da napravite pozitivnu razliku u svetu.

Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: atma.hr

Buda i feng shui
Sledeći artikal
BUDA I FENG SHUI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.