Kako izgleda savršeno venčanje horoskopskih znakova?
Kako izgleda savršeno venčanje horoskopskih znakova?
Foto: pexels.com/@emma-bauso-1183828

KAKVO JE SAVRŠENO VENČANJE ZA PREDSTAVNIKE RAZLIČITIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Lav neće štedeti na svom venčanju, dok Riba ne sme zaboraviti na vodootpornu maskaru. Kako izgleda savršeno venčanje horoskopskih znakova?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Mlada u znaku Ovna želi zanimljivo venčanje na nekoj posebnoj lokaciji. Versaj zvuči zanimljivo. Na kraju krajeva, na dan svog venčanja, mlada-Ovan mora da se oseća i ponaša kao prava kraljica. Stoga haljina sa šlepom od 10 metara, duge ceremonije venčanja, more cveća… niko neće znati koliko truda i živaca je koštalo za ovu iluziju savršenstva, kao što i priliči Ovnovima – iza kulisa su tajne koje nikada ne otkrivaju i nikada neće pokazati svoje probleme javnosti. Uteha joj ne treba, Ovnu se morate diviti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tradicije, običaji i tradicije opet! Bik venčanje smatra svetim danom, a ne „blistavim“ događajem. Na ovaj dan Bik ujedinjuje dve porodice u jedan plemenski klan. I najvažniji su gosti na ovom događaju – mnogo rođaka. Mlada u znaku Bika će najradije za venčanje odabrati svež vazduh, u velikom parku. Bikove odlikuje velikodušnost, pa na haljinu iz snova mlada neće štedeti, kao i za banket uvaženih gostiju. Dodajte tome romantiku koja je svojstvena Bikovima i ceremonija će biti dostojna sjajnih časopisa.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Venčanje za Blizance je razlog za neobuzdanu radost i ples do zore, a ne za besede, suze i emocije. Jedino što mlada želi je da postane najzabavniji gost na venčanju. Nije iznenađujuće da se cela organizacija i kontrola nad situacijom lako prenosi na druga ramena. Nemojte se iznenaditi ako nestašni Blizanci iznenada odluče da organizuju venčanje, iznenađenje u duhu „Odbegle mlade“, da bi se potom srdačno smejali obeshrabrenim posetiocima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Rakovi ne vole da često izražavaju svoje emocije u javnosti, tako da biraju intimnu ceremoniju. Moguće je da se venčanje održi u formatu „samo za dvoje“ gde se izgovaraju svete reči ljubavi daleko od radoznalih očiju. Ako ipak odluče da pozovu goste to će biti nešto u stilu udobne porodične večere. Međutim, to ne znači da će venčanica biti skromna, jer žena Rak želi da izgleda elegantno u haljini i vidi suze u očima budućeg supruga.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Lavovsko venčanje treba da bude zastrašujuće skupo. Čini se da u ovom danu Lavovi troše kao prave holivudske zvezde. U najmanju ruku, njihova proslava izgleda ovako: najmodernije mesto u gradu za banket, nekoliko fotografa, živa muzika, šareni vatromet, cvetni ukrasi i, naravno, torta na nekoliko nivoa. Lavovi čvrsto veruju: dan venčanja daje ton čitavom porodičnom životu, koji nameravaju da žive, uživajući u obožavanju i luksuzu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Svaki detalj venčanja za Device je od velikog značaja – od čipke na zavesama do salveta na banketu. Sve treba da bude jednostavno ali uredno i pomalo strogo. Ovo se odnosi i na mladoženju. Nema sumnje da će uobičajeno „nežna“ Devica biti u stanju da pokaže „kandže“, ako nešto krene naopako u njenom planu. To nije tako loše, na kraju krajeva, kao i u svakom drugom slučaju. Devica poštuje najpraktičnija rešenja. Gosti treba stalno podsticati toplim komplimentima mladu da joj pomognu da se opusti. Najbolje od svega je da se venčanje održi pod otvorenim nebom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Izuzetno – glavni epitet Vaginog venčanja. Od muzike do cveća – sve je ovog dana do savršenstva. Nije slučajno da ovim znakom vlada boginja ljubavi i lepote, Venera: ceremonija i prijem predstavnika Vage podseća na stranice sjajnih časopisa za venčanje. Nežan i ženstven dizajn, latice ruže, gudački kvartet, poezija umesto „Da, slažem se“. Ljubavne pesme koje dodiruju srca svih gostiju – svaki put kada vidite nezaboravan snimak osetićete suze radosnice u očima i mnogo emocija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Predstavnici ovog horoskopskog znaka veoma pažljivo čuvaju svoju privatnost i osećaju se krajnje ugroženo u javnosti, čak i ako se radi o bliskim prijateljima. Zato je za njih idealno venčanje u tropskoj oazi u kratkoj haljini, zvuči primamljivjo (i, možda, samo u bikiniju?). Venčanje u sumrak, uz zvuk okeana izgleda im kao jedna od najatraktivnijih mogućnosti. Ako je to neophodno iz pristojnosti, venčanje može da se organizuje za goste i nekoliko meseci kasnije.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Zlatni pesak na Havajima, brod do obale Sene ili neki festival u svetu… Kada je nevesta strastveni putnik i pravi avanturista, venčanje izgleda nemoguće ili izvanredno. Druga atraktivna opcija za Strelca, za ljubitelje prirode je venčanje u kampu u kantri stilu sa šatorima umesto banket sale, pesme uz vatru i venac od cveća umesto vela. Takva smela mlada je spremna da preuzme sve rizike, da venčanje bude za pamćenje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jarac  je primer ljubitelja visokog društva. Stoga idealno mesto za ovaj dan će biti istorijska palata ili luksuzni golf klub. Još jedna karakteristika proslave – svi najnoviji trendovi i moda, ali u isto vreme, veliki prostor posvećen je tradiciji i iskrenim dubokim osećanjima. Kao i sve drugo u životu, njihovo venčanje je savršeno isplaniran proces: harmoničan, gladak, moderan. Oni čuvaju budžet pod kontrolom, ali ne na uštrb kvaliteta.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nisu Vodolije anti-romantične (to je veoma divan znak), ali cela ideja o venčanju njima izgleda veoma smešno. Stoga, oni će pokušati svaki put da budu neformalni, suprotno običaju i javnom mnjenju. Na primer, zašto ne pozvati svoje prijatelje-muzičare, da igraju uz rock ‘n’ roll umesto svadbenog marša? Umesto novca u koverti zašto svi zajedno ne bi donirali novac u dobrotvorne svrhe? Nema sumnje, Vodolijin dan venčanja će biti pun prijatnih iznenađenja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ovo je jedna od najvažnijih emocionalnih i iskrenih ceremonija koju ste ikada videli – samo osećanja i osećanja. Bez obzira na venčanicu i make-up, s jedne strane možemo reći sa sigurnošću: mlada će morati da ponese vodootpornu maskaru! Ribe su pristalice tematske zabave i venčanja i neće biti izuzetak: odmor na francuskoj rivijeri ili venčanje u stilu Boni i Klajd? Gosti će u svakom slučaju biti dobro pripremljeni.

Izvor: https://www.zenskimagazin.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.