KOJIM MUŠKARCIMA VAŠ ZNAK U HOROSKOPU NE MOŽE DA ODOLI?

Bilo da verujete u nju ili ne, astrologija je zabavna jer svi volimo da čitamo o sebi.

Svaki put kada pročitate horoskop, rađa se u vama znatiželja da li će vam se ostvariti baš ono što tamo piše. A posebno je zabavno čitati šta vaš horoskopski znak govori o vašem ljubavnom životu. I ko zna? Možda i postoji zajednička nit koja povezuje znak sa momcima sa kojima izlazimo. Ovo su osobine koje horoskopski znaci pokazuju kada je biranje momaka na koje „padamo“ u pitanju. 

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Obično nekako uvek „padnete“ na brižne i šarmantne momke, ali često oni traže više vremena i energije nego što ste spremne da im pružite. 

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Strastveni muškarci su oni su koje prvo primetite, jer se divite ljudima koji imaju čvrste principe. Samo se nadajte da oni nisu tvrdglavi kao vi, jer to gotovo nikada ne završi dobro. 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

S obzirom da ste i sami takvi, privlače vas harizmatični i avanturistički nastrojeni muškarci, koji su u mogućnosti da se nose sa vašim životnim stilom, koji je prilično užurban i raznolik. 

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Rakovi imaju tendenciju da za partnere biraju harizmatične osobe koje će im pružiti određeni stepen emocionalne stabilnosti, jer su i sami vrlo emocionalni. Tako će se ovaj znak često zaljubiti u kolegu s posla, kog će viđati svakodnevno, imati poverenja u njega i znati da će on baš uvek biti tu. 

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Lavovi vole inteligentne i kreativne partnere, baš poput njih samih, koji će ih inspirisati svojom jedinstvenošću, ukusom i odlučnošću. 

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Najbolji partneri za Device su umetnički ili emocionalni tipovi, koji će upijati njihovu podršku i njegovateljske kvalitete, ali će ih znati i ceniti, a ne samo iskorišćavati. 

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Energija i poverenje je ono što privlači Vage, koje su i same poznate po svom energičnom duhu, koji ih često iscrpljuje. Baš zato, Vagama treba partner koji će biti dovoljno hrabar i uporan da ih sledi i podstiče. 

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Škorpije puno daju, ali i puno traže od partnera pa je njihov najbolji partner praktičan, strpljiv, ali i onaj koji će se brinuti za njih. Onaj pravi će znati kako da smiriti vaša različita raspoloženja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Strelčevi vole inteligentne i otvorene partnere, koji su spremni biti uz njih tokom svake avanturu koju se upuštaju. Tako partner, koji je neustrašiv i izdržljiv, će potpuno osvojiti njihovo srce. 

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jarčevi puno rade pa zbog toga vole verne i srdačne partnere, koji će znati da se pobrine za njih i koji će ih u svemu podržavati. U njihovom rasporedu nema vremena za partnere koji nisu sigurni šta žele. 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Maštovite Vodolije privlače partneri koji su umetnički nastrojeni, hrabri osobe i one koje tačno znaju ko su. Ima nešto jako privlačno u osobama koje imaju jedinstvene stavove kojih se ne žele odreći zbog drugih. 

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ribe vole dosledne i korisne partnere koji donose podršku i red u njihove sanjive i pomalo haotične živote. Zauzvrat, te osobe će dobiti jednog od najromantičnijih partnera kog su ikad imali.

Izvor: www.cosmopolitan.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.