Ove znakove očekuje velika promena u ljubavi tokom mladog meseca
Ove znakove očekuje velika promena u ljubavi tokom mladog meseca
Foto: unsplash.com/@vorosbenisop

MLAD MESEC 9.2. DONOSI VELIKU PROMENU U LJUBAVI OVIM ZNAKOVIMA ZODIJAKA!

Mlad Mesec u Vodoliji 09.02. mogao bi postati pravi bljesak sreće za nekoliko znakova Zodijaka i zauvek promeniti njihove živote. Jeste li među njima?

LAV

Mlad Mesec se dešava u vašem partnerskom sektoru, što znači da može da donese fenomenalno poznanstvo koje će vam potpuno promeniti život.

Stvar je u tome što će vaš vladar, Sunce, biti u konjunkciji sa Plutonom u kvadratu Urana – ovo je izliv koji može bukvalno da utiče na ceo vaš život kao strastveni talas.

Možda se sretnete pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubite u osobu sa kojom niste ni očekivali razvoj veze.

Uran je odgovoran za prijatelje i sada je u sektoru karijere – osoba bi mogla biti povezana sa vašim poslom.

BIK

Mlad Mesec se pojavljuje u vašem sektoru karijere – verovatno će biti poznanstvo na poslu ili će sama romansa biti sa osobom višeg statusa od vas.

Na današnji dan, vladar sektora odnosa, Pluton, počinje novi 20-godišnji ciklus za vas koji će započeti potpunom transformacijom načina na koji vi vidite odnose.

Poželećete da imate više slobode, vazduha i lakoće, a što je najinteresantnije, osetićete upravo to u februaru/februaru!

OVAN

Mlad Mesec se dešava u vašem sektoru prijatelja, a vladar vašeg znaka, Pluton, će se povezati sa Suncem i doneti vam inicijativu u odnosima.

Možda se ne prepoznajete, jer je Uran u sektoru samopoštovanja i može da izazove tako jaka osećanja da fizički osetite ogroman naboj energije.

Kao da si bio priključen na nuklearnu elektranu i ceo tvoj život je bukvalno počeo da titra od te ljubavi.

Poznanstvo će najverovatnije biti na nekom prepunom mestu, što može biti povezano sa radom u timu ili grupi istomišljenika.

Izvor: atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.