Šta mogu očekivati pojedini znaci zodijaka tokom mladog meseca u blizancima
Šta mogu očekivati pojedini znaci zodijaka tokom mladog meseca u blizancima
Foto: pexels.com/@hikaique

MLAD MESEC U BLIZANCIMA 6.6. DONOSI PROMENU: Evo šta to znači za vaš znak zodijaka!

Mlad Mesec u Blizancima se javlja 6. juna 2024. godine, što predstavlja početak novog lunarnog ciklusa. Mladi Meseci su uvek naše prazno mesto u mesecu. Oni su prilika da se stvari ponove, da se pozdrave novi početci i posadi seme za budućnost.

Uoči mladog meseca, Univerzum može početi da usmerava našu pažnju na stvari koje možemo revitalizovati ili osvežiti u našim životima. Možda ćemo otkriti da nam pažnju privlače stvari koje više ne funkcionišu, ili možemo osetiti rastući osećaj inspiracije koji se gradi oko novih ideja ili poduhvata.

Mlad Mesec u Blizancima donosi mogućnosti za nove početke u komunikaciji, učenju i mentalnoj aktivnosti. Ovo je dobro vreme za postavljanje novih ciljeva vezanih za obrazovanje, pisanje ili putovanja. Energija Blizanaca podstiče radoznalost, društvenost i razmenu ideja, što može doneti svežinu u odnose i projekte. Iskoristite ovaj period da se povežete sa drugima i istražite nove mogućnosti.

Ciklus mladog Meseca u Blizancima predstavlja prilike da se posvetite ličnim ciljevima koji izražavaju pozitivnu energiju znaka Blizanaca. Vreme je da unapredimo svoje komunikacijske veštine slušajući druge i uživajući u njihovim tačkama gledišta, umesto da uporno tragamo za tim jednim neuhvatljivim „odgovorom“.

Ovo je dobar ciklus u kojem ponovo procenjujemo svoje komunikacione i društvene veštine preispitivanjem koliko zaista primamo informacija i komuniciramo na prijateljski način. Kako se krećemo (transport) i povezujemo sa drugima može biti veliki fokus.

Mogli bismo da izdvojimo više vremena da provodimo vreme sa drugima i uživamo u njima – bilo da su komšije, prijatelji, porodica ili poznanici – samo zbog jednostavnog zadovoljstva. Dobar je trenutak da pronađemo nove puteve ili kanale za izražavanje i učenje tako što ćemo probuditi našu radoznalost i poboljšati svoje veštine pisanja, govora, podučavanja i slušanja. Mogli bismo se posvetiti dodavanju mentalne raznolikosti u naše živote i otvaranju našeg uma da prikupimo više informacija i činjenica iz našeg okruženja.

Iako se Blizanci ponekad povezuju sa površnim vezama i komunikacijom, kopajte malo dublje i videćete da se iz lakih, dvosmernih i prijatnih razgovora koji karakterišu ovaj znak ima mnogo toga da se nauči.

Sa ovom moćnom energijom Blizanaca, imamo priliku da napravimo važne promene u našim životima.

Ova lunacija se poravnava sa Venerom i kvadratira sa Saturnom, i verovatno će biti nekih prepreka, prepreka ili provera stvarnosti pre nego što krenemo na novi put. Želja za više harmonije, ljubavi, zadovoljstva ili boljim odnosima sada može biti veoma stvarna, motivišući nove početke.

Bez obzira šta se dešava na ovaj dan, iskoristite ovaj mladi mesec da proslavite i cenite ljubav koja je u vašem životu. Ako tražite ljubav, ovo je dobar trenutak da postavite neke namere oko partnera kojeg želite da privučete. Samo budite sigurni šta želite da privučete i neka vaše akcije budu usklađene! Ponekad mislimo da želimo nešto, ali naši postupci govore drugu priču.

Ova faza Meseca se javlja na 16 stepeni i 18 minuta Blizanaca, najviše pogađa ljude rođene sa ličnim planetama i pokazuje na približno 12 do 20 stepeni promenljivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac i Ribe).

SAVET ZA MLAD MESEC U BLIZANCIMA 6.6.

Budite ljubazni i koristite svoj šarm, posebno kada razgovarate ili flertujete. Blizanci vladaju komunikacijom, pa pristanite na ponuđenu šoljicu kafe ili sastanak sa prijateljima – tamo vas čeka poklon iz univerzuma.

Blizanci su znak koji je odgovoran za veštine. Stoga je mlad Mesec vreme da ih proširimo, pošto će se planeta učitelj Jupiter povezati sa Mesecom i Venerom. U idealnom slučaju, pohađajte žensku radionicu, čas ili seminar iz umetnosti, kuvanja, skulpture, nakita ili šivenja.

Prihvatite promene koje su ušle u vaš život. Blizanci su promenljiv znak, pa će Mesec pomoći onima koji se prilagode i prilagode novim trendovima. Ako stvari ne idu kako treba, ostavite ih na miru. Bolje nabavite novu frizuru ili idite na dugo planiranu obuku, putovanje ili majstorsku klasu.

Verujte šta druga osoba kaže. Ne pokušavajte da zamislite da vaše mišljenje može bilo šta da promeni ili da će biti promena. Mlad mesec 6.6. to je odlična prilika da počnete da slušate i gradite dijaloge u formatu najkoncentrisanije iskrenosti.

Mlad Mesec 6.6. je odličan za postavljanje namere koju imate, a rezultat ćete dobiti do punog meseca u Blizancima, 15.12.2024. Zato razmislite šta želite, recite to naglas ili zapišite. Moć namere je magija koja savija stvarnost.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINI ZNACI ZODIJAKA?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovaj mlad Mesec vas podstiče da jasno saopštavate svoje ideje i umrežavanje sa drugima. Možda ćete pronaći nove mogućnosti za učenje i putovanja. Vaš um vrvi od novih ideja, što će se verovatno poklopiti sa ogromnom količinom obaveštenja i poruka koje se gomilaju na vašem telefonu.

Bićete veoma zauzeti. Umesto da vas sve to preplavi, idite tamo gde vas odvede radoznalost. Odgovorite na poziv – možda čak i bukvalno – kuda vas srce vodi i primetite kome ili na šta želite da odgovorite.

Obratite pažnju na to gde vaš um luta jer će vam to pokazati put ka vašem novom putu napred.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Usredsredite se na svoje finansije tokom ovog mladog meseca. Dobar je trenutak da pregledate svoj budžet i finansijske ciljeve. Takođe možete pronaći nove načine za povećanje prihoda.

Ova lunacija donosi energiju koja vas podstiče da ispunite svoje želje, ali vaš je posao da istražite šta želite da priuštite i onda se zapitate zašto.

Ostanite radoznali i proučavajte svoje želje. Ne radi se o tome da ih se stidite, već o tome da otkrijete ono za čim čeznete. Što više preispitujete svoje motive, to ćete biti bliže otkrivanju šta zaista želite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ovaj mlad Mesec je u vašem znaku, donosi nalet energije i entuzijazma. Odlično je vreme za postavljanje namera za budućnost i postizanje ličnih ciljeva.

U ovom periodu svoju iskričavu duhovitost i šarm usmerite ka još boljem upoznavanju najfascinantnije osobe u svom životu – sebe samog. Ostanite radoznali ko ste, šta volite i šta želite da budete.

Znajte da niste upoznali sve koje ćete voleti u ovom životu – još ne. Shvatite da ne znate sve što tek treba da naučite u ovom životu – ni približno.

Ne morate imati sve odgovore. Samo treba da nastavite da postavljate pitanja i radite posao.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Koristite ovaj Mlad Mesec da razmislite o svom unutrašnjem svetu i emocionalnim potrebama. Obratite pažnju na svoje snove i intuiciju, jer oni mogu pružiti vredne uvide.

Pozvani ste da slušate sebe i verujete u ono što vam instinkti govore uprkos svim glasovima vašeg unutrašnjeg kritičara. Razmislite o svim načinima na koje možete biti bolji sebi – a samim tim i sebi bolji prijatelj.

Kada vam se prijatelji obrate za savet, to čine zbog nežne podrške i otvorenog pristupa koji nudite. Oni to rade jer ste saosećajni. Ali da li ste takvi sa svojim uočenim greškama i neuspesima?

Ova lunacija traži od vas da utišate glasove koji vas sprečavaju da vidite sebe kao božansko biće koje svi drugi obožavaju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Usredsredite se na svoj društveni život i veze u zajednici tokom ovog mladog meseca. Umrežavanje i saradnja mogu dovesti do uzbudljivih prilika.

Budite spremni za neka nova uzbudljiva ažuriranja u svom društvenom krugu. To je takođe vaš kosmički podsetnik da ako postoji jedna konstanta – promena je neizbežna.

Zato umesto da mu se opirete, prihvatite ga. Sada je vreme da ostanete radoznali o novim prilikama koje se mogu pojaviti.

Samo zato što ste uvek radili nešto na određeni način ili sa određenom osobom ne znači da ne možete da uključite novu osobu ili pristup u dinamiku. A energija sugeriše ne samo da to možete, već i da biste verovatno trebali.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ovaj mlad Mesec vas podstiče da se fokusirate na svoju karijeru i dugoročne ciljeve. Nalazite se na prekretnici u karijeri, samo to možda još niste svesni.

Pozvani ste da razmislite o svim načinima na koje ste spremni da preduzmete sledeći korak.

Možda se sputavate, a to može biti strah od neuspeha ili strah od promene, ali u ovom trenutku zvezde su se poravnale da vam donesu nove mogućnosti da radite više od onoga što volite.

Uradite više onoga što podstiče vaš plamen kreativnosti i radoznalosti. Idite tamo gde vam srce kaže i verujte procesu koji će vas odvesti tamo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Koristite ovaj Mlad Mesec da proširite svoje horizonte. Gde vas vodi radoznalost, gde vas vodi smisao za avanturu? Mlad Mesec vas poziva da slušate svoje instinkte kada je u pitanju gde želite da rastete i šta želite da istražite.

Da li vaša duša ima želju za lutanjem? Da li ste želeli da započnete novi kurs? Upravo sada, vreme je da izrazite svoje mišljenje – i svoju volju da postojite.

Postoje povoljni novi počeci ukorenjeni u tome kako vidite svet i svoje mesto u njemu – zato nemojte se suzdržavati da živite život o kome ste oduvek sanjali.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sa ovim mladim mesecom, pozvani ste da promenite svoj odnos sa drugima. Ono što je najvažnije, takođe ste pozvani da preoblikujete svoj odnos sa sobom. Biti ranjiv nikada nije lako, ali uvek vredi.

Ovaj mlad Mesec podstiče postavljanje pitanja o drugim ljudima – i pažljivo slušanje odgovora, bez osuđivanja. I uvek se radi o tome da sami odgovorite na ta teška pitanja.

Tako otkrivate ko ste i šta želite.

Vaše potrebe su validne – samo morate znati šta su.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovaj mlad Mesec vas podstiče da se usredsredite na svoje zdravlje i blagostanje. Neka briga o sebi bude prioritet i razmislite o usvajanju novih navika koje podržavaju vaše opšte zdravlje.

Baš kada pomislite da znate sve o ljubavi i romantici, stiže mlad mesec da vam pokaže da ima još mnogo toga da naučite. Lako je zaglaviti se u šablonu – čak može biti i udobnost u tom ritmu koji se ponavlja.

Ali kao Strelac, ne samo da imate spontanu energiju vatrenog znaka ugrađenu u svoje jezgro, već i duboko u sebi znate da su veze namenjene da vas guraju, da vam pomognu da rastete.

Ovaj mlad Mesec je podsetnik da tražite dinamiku – ne nužno nove partnere, što vam omogućava da promenite mišljenje i, što je najvažnije, svoje srce.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sada je vreme da spontanost stavite na vrh svoje liste obaveza. Možda je to jedini način da budete sigurni da slušate šta vam zvezde spremaju dok se upuštate u ovo novo poglavlje u svom svakodnevnom životu.

Vreme je da restrukturirate svoje navike na način koji izaziva više radosti – i radoznalosti.

Postoji čudo koje se može naći i u najobičnijim zadacima ako dozvolite sebi da ga vidite.

Zamislite zabavu kao nešto što takođe treba da bude vaša odgovornost prema sebi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mlad Mesec vam donosi mnogo mogućnosti. Najteži deo može biti izabrati kome da se posvetite.

Ovaj Mesec vam donosi temu ekspanzije – možda će vas posetiti muze koje će vas obasipati kreativnim i inovativnim idejama ili rešenjima o kojima ranije niste razmišljali.

Zgrabite ono što vas najviše raduje – izbor je samo vaš.

Takođe se fokusirajte na vaša partnerstva i saradnju tokom ovog mladog meseca. Ojačajte svoje veze sa drugima i istražite nove načine zajedničkog rada ka zajedničkim ciljevima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Velike promene dolaze u vaš porodični život. Ako ste želeli da se preselite ili promenite okruženje, ovaj mlad mesec ne može doći u bolje vreme.

Preduzeća za nekretnine su u ovom trenutku blagoslovljena dodatnom srećom. Takođe možete otkriti da se vaši odnosi sa članovima porodice menjaju — promena koja bi vam mogla pomoći da se lakše povežete s njima u budućnosti.

Posadite to seme sada i gledajte kako raste u sledećem poglavlju vašeg života.

Postavite namere, postanite najbolja verzija sebe i preduzmite praktične korake ka svojim ciljevima.

Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.