Otkrivamo šta nam donosi mlad mesec u ribama
Otkrivamo šta nam donosi mlad mesec u ribama
Foto: unsplash.com/@nousnou

MLAD MESEC U RIBAMA 10.3. – Spremite se za talas emocija i uzbuđenja!

Mlad Mesec u Ribama nastupa 10. marta. i označava poslednji mlad mesec u astrološkoj godini. Vodi nas u transformativne energije sezone pomračenja i otvara vrata proširenoj svesti, onoj koja može da oseti budućnost koju ćemo živeti.

Pripremite se za mesec ispunjen uzbuđenjem i osetljivošću dok Mlad Mesec u Ribama preuzima vlast. Mlad Mesec u Ribama je savršeno vreme da iskoristite svoje emocionalne, duhovne i intuitivne potrebe. Ovo je takođe prilika da se postave namere za rast i ispoljavanje.

Mladi Meseci predstavljaju početak novog ciklusa, a ovaj novi ciklus nas uvodi u svežu energiju astrološke nove godine i transformativne energije sezone pomračenja, a obe prate Mlad Mesec. Pomračenje koje sledi nakon ovog mladog Meseca će osvetliti naše odnose, tako da ćemo možda početi da osećamo nagoveštaje tog posla pod mladim mesecom u Ribama.

Ovaj mlad Mesec u Ribama snažno je u interakciji sa Uranom u Biku. Uran nam pomaže da se probijemo kroz stare obrasce koji nas sprečavaju da rastemo i širimo se. Pomaže nam da se transformišemo kroz otkrivenja.

Budite otvoreni da iskusite istinu o svom postojanju. Neke od ovih istina vam mogu izgledati protivrečne ili možda nećete želeti da se suočite sa njima. Međutim, to je put napred. Doživljavajući istinu svoje vibracije, možete je promeniti. Možete se probiti kroz stare obrasce koji vas drže vezanim za prošlost i pomeriti svoju svest da biste uključili nove mogućnosti.

Dok radite sa energijom Urana, fokusirajte se na blokove ili prepreke koje vas sprečavaju da se uskladite sa svojim vizijama. Uran vam može pomoći da rastvorite ili pomerite ove blokove. Zapitajte se, ako ste povezani sa svime, a to je već vaše, zašto ne živite svoju najvišu viziju? Možda ih živite u nekim oblastima, ali da li ih živite u svim oblastima svog života? Moguće je imati sve o čemu možete sanjati. Ključno je, međutim, da prepoznate gde se ograničavate.

Niko drugi vas ne ograničava. Samo vi postavljate prepreke između sebe i svojih vizija. Prepreke mogu izgledati kao bilo šta. To mogu biti pitanja nedostojnosti. Ovo mogu biti ograničavajuća uverenja o onome što mislite da je moguće. To mogu biti strahovi od uspeha ili neuspeha.

Ovaj mlad Mesec vam može doneti neke neočekivane promene i izazove, ali ne dozvolite da vas odvrate od toga da ostanete verni sebi. Zapamtite svoju dublju istinu i ostanite usidreni u svojim vrednostima i uverenjima. Prihvatite preokrete koje vam život donosi i verujte da se sve dešava sa razlogom. Uz naporan rad i odlučnost, možete prevazići sve prepreke i postići svoje ciljeve.

Zapamtite, svaka prepreka je prikrivena prilika, zato duboko udahnite, prepustite kontroli i pustite da vas Univerzum vodi gde god treba da budete. Verujte da vam Univerzum čuva leđa i da vas vodi ka vašem najvišem dobru.

Ovaj mlad Mesec u Ribama može vam pomoći da shvatite veličinu svoje energije i potencijala. Vreme je da osetite svoju međusobnu povezanost i znate da je sve što želite već vaše. Ne morate da kontrolišete svaki detalj. Umesto toga, zadržite viziju onoga što želite danas. Oseti to, budi i veruj da je već stvarno. Zatim dozvolite da se to dogodi prateći tok svog života.

Vreme je da budete fleksibilni sa svojim namerama i da se osećate kao da zajedno stvarate svoju stvarnost. Radite sa energijom koja vam je dostupna, tako da je važno da budete prijemčivi za ovaj Mlad Mesec.

Pre nego što odredite svoje namere, provedite vreme u meditaciji, postajući otvoreni za smernice i informacije koje dolaze u vašu svest. Obratite pažnju na znakove, osetite kako Univerzum radi sa vama i plešite u njegovom ritmu.

Takođe je važno da budete potpuno prisutni sami sa sobom. Ograničite ometanja i posvetite se tome da budete u svakom trenutku sa punom svešću. Kroz ovu sadašnju svesnost, posmatrajte svoja osećanja, misli i ponašanja.

Zapitajte se šta vam je potrebno da podignete svoju vibraciju. Pitajte svoj um u šta da verujete i prepustite se procesu odvijanja svog života. Pitajte svoje emocije šta im je potrebno da osete podršku. Zatim sedite sami sa sobom i gledajte kako svaki od ovih delova vašeg bića govori i delite informacije o tome kako da izlečite svoju dušu.

Mlad Mesec je vreme da proširite svoju svest. Zapitajte se gde ste ograničeni i šta vas sprečava da vidite širu sliku svog života. Da li se osećate jedno sa energijom kosmosa? Šta će vam pomoći da poštujete i osetite vezu koju poseduju sva ljudska bića?

Otvorite se mogućnosti da je sve što želite već vaše. Zatim identifikujte sve barijere koje ste izgradili u svom umu i koje vas sprečavaju da primite energiju sa kojom ste već povezani u svom polju.

Mnoge od ovih prepreka su rezultat mesta kojima je potrebno lečenje, ali mogu biti i rezultat ograničenja koja ste postavili svojoj mašti i kreativnosti. Obnovite svoje poverenje u magiju i dozvolite sebi da prihvatite ideju da ona postoji i da ste povezani sa njom.

Pre nego što zapišete svoje namere ovog mladog Meseca u Ribama, osetite da se ograničavate. Da li sabotiraš sebe? Da li verujete u svoju moć ispoljavanja? Imate li vezanosti za prošlost koje vas sprečavaju da idete napred? Zar ne verujete da ste vredni svojih vizija?

Takođe, zapitajte se šta treba da izlečite da biste srušili ove barijere i otvorili vrata za rezonanciju svojih vizija. Provedite vreme sa sobom, svojom intuicijom i osećanjima ovog mladog meseca.

Znajte da u sebi imate sve odgovore koji će vam ikada zatrebati. Uvek imate moć da lečite, manifestujete i stvarate.

Odvojite ovo vreme da razmislite o tome šta treba da negujete u sebi i postavite namere za emocionalno isceljenje, duhovni rast i intuitivni razvoj. Verujte snazi mladog Meseca i energiji Riba da vas podrže i vode na vašem putu.

Izvor: atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.