Ovo će biti najsrećniji znak u julu
Ovo će biti najsrećniji znak u julu
Foto: unsplash.com/@carolineveronez

NAJSREĆNIJI HOROSKOPSKI ZNAK U JULU 2024: Ostvaruju se želje, stižu iznenadne zarade i ljubav!

Jul 2024. donosi velike promene svim horoskopskim znacima, a Ovan je znak koji može da očekuje najviše sreće!

Ovog meseca će vladar znaka Ovna proći kroz Bik, pa ako ste rođeni u znaku Ovna, znajte da to znači da će sfera finansija biti posebno aktivna u vašem životu.

Obično Mars (planeta Ovan) u Biku postaje sporiji, ali i tvrdoglaviji. Verovatno ćete više pažnje posvetiti zaradi, ishrani, pa čak i sopstvenom samopouzdanju. Činjenica je da je dispozitor čvora buduće karme sada u Ovnu, pa šta god da uradite, sve će ispasti baš onako kako ste želeli.

Od 1.7.2024. Crni Mesec će se kretati kroz vaš partnerski sektor, što znači da možete ući u svetlu, ali donekle zabranjenu romansu.

Mlad Mesec 7.5.2024. biće u znaku Raka, koji je u vašem slučaju odgovoran za mesto stanovanja.

Možda ćete dobiti sjajne vesti vezane za stanovanje, na primer, pojaviće se kupac za stan ili ćete sami razmišljati o prodaji nekretnine. Često mlad Mesec donosi novi ciklus.

U isto vreme, Venera će biti u vašem sektoru nekretnina. Drugim rečima, vaš partner se može useliti kod vas, ili možda razmišljate o nekim zajedničkim planovima za kupovinu ili prodaju kuće.

Za mnoge Ovnove, najaktivniji period u romansi počinje 12. jula, kada Venera prelazi u znak Lava, stvarajući trigon sa vašim Suncem. Možete se zaljubiti ili započeti novi hobi ili sport.

Sačekajte da vas bukvalno preplavi talas radosti.

Ovo posebno važi za samce Ovna, jer ćete od 20.7.2024. trigon od budućeg čvora do Venere donosi zadovoljstvo u svemu što radite!

Ali retrogradni Saturn u julu vratiće vas u prošlost i izvući na površinu ono što je za vas bilo skriveno tokom proleća.

Izvor: story.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.