Otkrijte kakvi su svi znaci na odmoru
Otkrijte kakvi su svi znaci na odmoru
Foto: unicamping.com

OTKRIVAMO KAKVI SU SVI ZNACI NA PUTOVANJU

Otputovati sa prijateljima I porodicom na odmor  gde možete podeliti svoj najradosniji trenutak u životu je nešto što svi vole. Međutim, svi smo mi različiti, svako putovanje doživljava drugačije. Saznajte kakvi su svi znaci na putovanju I izaberite pravo društvo za put!

NA PUTU

Ovan se nervira što vozilo ne ide brže, a Devica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpija krišom pojela sendvič da joj niko ne bi tražio „griz“.

Strelac je stavio naočare za sunce i skinuo japanke, pa bose noge digao na sedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao. Blizanac je već promenio nekoliko statusa na Fejsbuku: „Krećemo“, „Krenuli smo“, „Evo idemo“, „Super nam je“, „Evo Škorpija jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…“ Vaga pazi da se ne izgužva i ljubazno moli Bika da se makne od nje sa čokoladom i sokom jer će joj isflekati bermude.

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novac i računa koliko mogu u proseku da potroše po danu, Vodolija isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

U APARTMANU

„Thank God, stigli smo“, stavlja Blizanac novi status na Fejs. Vodolija lajkuje. Ovan je već u moru. Škorpija je zajedno sa torbom zauzela kupatilo zbog čega Vaga plače ispred vrata jer mora hitno da se presvuče i popravi frizuru. Devica ima nervni slom jer je u apartmanu već totalni nered, niko nije raspremio stvari!

Strelac je otišao u obilazak mesta, Bik po ribu za roštilj, Rak kuva supu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cenka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

NA PLAŽI

„Juhuuu, evo nas na plaži“, Blizanac objavljuje novu fotku na Fejsu, Instagramu i Tviteru: na slici je Devica sa šeširom s obodom metar i po, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u peškir s likovima iz crtanih filmova.

Vaga ima kupaći kostim u vrednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta. Škorpija je okrenuo leđa i zabranila tagovanje.

Vodolija se slika s ronilačkom maskom i perajama, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema na slici, otplivao je 200 metara.

U NOĆNOM PROVODU

„Party Night“, tvitnuo je Blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrvenili na suncu svi osim Device. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strelac je pozvao ceo komšiluk na žurku, Škorpiji se to nije svidelo pa se ljuti u ćošku.

Rak svima servira tanjiriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodolija predlaže da se sutra ide na kurs ronjenja ili na pecanje, Jarac na tabletu računa da li se ti isplati. Ovan je otišao na noćno plivanje.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.