OTKRIJTE KOJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU STVORENI ZA DUGU VEZU ILI BRAK
OTKRIJTE KOJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU STVORENI ZA DUGU VEZU ILI BRAK
Foto: Ilya Pavlov I unsplash.com

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU STVORENI ZA DUGU VEZU ILI BRAK

Neke karakteristike horoskopskih znakova govore u prilog tome da jesu ili nisu stvoreni za dugu vezu ili brak.

Mi smo istraživali koji su horoskopski znakovi, kada su u pitanju dame, rođene za ovu ulogu.

RAK

Žena Rak ne zna da voli polovično i gaji intenzivna osećanja prema svom partneru. Nema toga šta neće da uradi za muškarca kog voli i njena ljubav je bezuslovna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona da drami zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi da da. Privlači je ideja toplog porodičnog doma u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana.

OVAN

Muškarci jednostavno padaju na kolena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom kakva je žena koja je u horoskopskom znaku Ovan. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnerkom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj potpori oseća se sposobnim da ostvari sve što zamisli.

Sa obe noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kojem to uspe može da bude siguran da je zaista zaljubljena u njega.

Stroga je majka, a svojim vaspitnim metodama decu pretvara u pobednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

LAV

Ponosnoj i strastvenoj Lavici, potreban je partner koji u svemu može da joj parira, a pogotovo u jačini. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba previše da se trudi oko zavođenja – sve ih privlači njen urođeni šarm.

Možda je ponekad jako fokusirana na samu sebe, ali ona je pre svega odana partnerka koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj deci.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.