Otkrijte kako koji horoskopski znak laže
Otkrijte kako koji horoskopski znak laže
Foto: pexels.com

PROVERITE DA LI VAS LAŽE: Ovan se svađa, vodolija vas gleda pravo u oči

Da li vaš partner spada među one koji imaju pokerski izraz na licu zbog čega vam je teško da ga uhvatite u laži? Ne brinite. Svaki znak ima svoju slabu tačku koja ga odaje.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Muškarac Ovan reaguje na preterano agresivan način kada ga optužujete za nešto što je kriv. Zato, ako pobesni na neko vaše pitanje, umesto da počne da se šali na vaš račun i na vaše pitanje, znajte da vas laže.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Obično siguran Bik počeće da pokazuje znake nesigurnosti ukoliko ste ga uhvatili u laži ili ako nešto krije od vas. Ako počne da pokazuje znake ljubomore, znajte da nešto nije u redu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

„Nemoj da mi stalno stojiš nad glavom!“ Ako vam kaže nešto u tom smislu, imate razloga da postanete sumnjičavi. Blizanci bu obično brbljivi, a krije nešto od vas samo onda kad misli da je to vredno skrivanja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Rakovi vole da provode vreme sa partnerkom, ali, ako odjednom počne da se drži na distanci, to treba da vam bude znak za oprez. Rak ne voli da bude sam, tako da, kad nije sa vama, sa nekim drugim sigurno jeste.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Lav započinje raspravu i kreće u napad kada hoće da skrene pažnju sa nečega što želi da sakrije od vas. Ako postane čangrizav, znajte da se nešto dešava.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

„Baš me briga, radi šta hoćeš!“. Muškarac Devica je obično osećajan i ljubazan. Ali, kad zna da je grešan, postaje grub i hladan.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

„Što mi ne veruješ?“ Muškarci Vage su vešti lažovi kada smatraju da je potrebno da slažu. Započinje emocionalnu manipulaciju kako biste vi imali osećaj krivice samo zato što ste posumnjali u njegovu vernost.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako ima nešto da sakrije, postaje izuzetno neprijatan. Ako počne sa uvredljivim komentarima koji se odnose na vašu inteligenciju ili izgled, možete se kladiti da koristi manipulaciju kako bi skrenuo vaše misli sa njegovih zlodela.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nemarni Strelčevi ostavljaju očigledne tragove svojih laži. Svaki put kada mu postavite isto sumnjičavo pitanje, daće vam ponešto drugačiji odgovor. Ako vas vara, može se desiti da pronađete nepoznat broj telefona, pa čak i neki deo odeće vaše suparnice.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

„Ti si me naterala na to!“ Kada je Jarac neveran, počinje igra bacanja krivice. Ako ga uhvatite u laži, pokušaće da za to okrivi vas. Ako ga još niste otkrili, zapazićete da je postao sumnjičav prema vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ume da bude izuzetno uverljiv kada ne govori istinu, zato što je u stanju da zadrži hladno ponašanje, da vas gleda u oči i laže. Ali, da bi u tome bio uspešan, mora prema vama da postane i emotivno hladan. Kada se to desi, počnite da sumnjate da nešto nije u redu. U tim trenucima pre računa na vašu logiku nego na emocije.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Muškarac Riba ima savest koja će ga otkriti kada laže. Ako počne da vas obasipa pažnjom i poklonima, to je možda zato što ga proganja osećaj krivice.

Izvor: malihoroskop.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.