Otkrijte šta donosi beli mesec u blizancima od 14.6.2024. do 11.1.2025.
Otkrijte šta donosi beli mesec u blizancima od 14.6.2024. do 11.1.2025.
Foto: freepik.com

ŠTA DONOSI BELI MESEC U BLIZANCIMA OD 14.6.2024. DO 11.1.2025.

Budite sigurni, od 14. juna u vaš život može ući osoba koju su poslali anđeli i čija će pomoć biti bukvalno fantastična.

Sve na svetu je dualno, pa čak i uprkos teškom predstojećem tranzitu Crnog Meseca kroz znak Vage, očekuje nas divan poklon iz Univerzuma u ​​vidu tranzita Belog Meseca u Blizance. To znači da nas više sile neće ostaviti bez podrške, pa će čak i problemi u odnosima koje donosi Lilit biti poslani za naš rast i razvoj.

BELI MESEC U BLIZANCIMA – magija u putovanju i učenju

Beli Mesec u Blizancima tradicionalno utiče na najuži krug ljudi, stoga, dok će Crni Mesec „pokidati” naše odnose, Selena će nam „pokrivati” leđa i donositi poklone. Na primer, možete iznenada steći prijatelja ili početi da razvijate veštinu koja će vam na kraju omogućiti da podignete svoj finansijski nivo.

Suština je da će Jupiter biti u Blizancima sa Selenom, planetom koja klasično pruža olakšanje i značajnu pomoć. Budite sigurni, od 14. juna u vaš život može ući osoba koju su poslali anđeli i čija će pomoć biti bukvalno fantastična.

Novu osobu možete upoznati na mreži ili na putovanju, a kao rezultat toga, zahvaljujući njemu, za godinu dana ćete dobiti novi posao. Ili ćete možda, zahvaljujući impulsivno plaćenom kursu, imati dodatni prihod, nove prijatelje ili čak preispitivanje svoje karijere.

Anđeli vam bukvalno šalju nešto što bi trebalo da vam pomogne da prebrodite ovaj težak drugi deo 2024!

Anđeli nam govore kroz snove, znakove ili iznenadne potrebe koje je teško logički objasniti. Stoga, ako od 14. juna 2024. do 11. januara 2025. odjednom zaista poželite da naučite francuski, da sednete za volan ili da krenete na put – vaši nevidljivi pomagači pokušavaju da vam pošalju pomoć i nove veštine za razvoj.

Zaključak je da je znak Blizanaca u astrologiji odgovoran za rođake, kratka putovanja i obrazovanje u vidu kurseva, majstorskih kurseva ili treninga. Stoga će Beli Mesec doneti jedinstvene događaje na ove prostore, posebno za one koji svoje nove zahteve neće shvatati previše ozbiljno.

Ne osuđujte sebe strogo za ideje koje počnu da vam padaju – tako i treba da bude. Zapamtite da Selena okreće svoj uticaj i pokušaće da vam pruži nešto što će na kraju odigrati skoro sudbonosnu ulogu u vašem životu.

KADA ĆE UTICAJ BELOG MESECA BITI NAJJAČI?

Najveća Selenina pomoć očekuje nas u decembru 2024. godine – na punom Mesecu u Blizancima 15. decembra, anđeli će biti posebno aktivni da nam svima pomognu. Mnogima će se ispuniti želja koja se pojavila na području od 6. do 14. juna, kada je bio uključen i mlad Mesec u Blizancima.

Za Blizance je to naravno najvažniji događaj koji može doneti upoznavanje novog partnera, kupovinu stana, lečenje tela ili putovanje u inostranstvo.

Za ostale znakove, pun Mesec 15.12. mogao bi doneti važnu finansijsku odluku, kao i da se družite sa ljudima koji mogu karmički uticati na vas. Na primer, to može biti putovanje ili obuka ili kraj teškog perioda u odnosima sa rođacima.

Julia Lifanova

Izvor: atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.