Otkrijte šta nam donosi mlad mesec u blizancima
Otkrijte šta nam donosi mlad mesec u blizancima
Foto: Syaibatulhamdi I pixabay.com

ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC U BLIZANCIMA 6. JUNA: Univerzum skreće pažnju na ljubav – pustite dramu!

Energija Blizanaca nas podstiče da dublje razmišljamo; otvara naše umove i omogućava nam da budemo radoznali, a možda će nas ta radoznalost dovesti do novog razumevanja ljubavi i šta ona zaista znači za nas. Kroz ovaj proces, naši odnosi se mogu produbiti ili otvoriti, dozvoljavajući novim odnosima i ljudima da uđu u naše živote. Ako je veza bila teška, ovaj mlad Mesec obećava rešenje ili dublje razumevanje koje će omogućiti neki zamah napred.

6. juna, sa mladim mesecom u Blizancima, dočekujemo početak novog lunarnog ciklusa, a čini se da nam Univerzum u ovom periodu skreće pažnju na ljubav! Venera, planeta ljubavi i odnosa, snažno je isprepletena sa energijama ovog mladog meseca, kao i Juno, asteroid boginje braka.

Venera, Juno i Mesec zajedno su magična kombinacija koja može da podstakne naša osećanja romantike i kreativnosti. Obećava neku meku energiju koja nam omogućava da se krećemo sa saosećanjem i dubljim razumevanjem za druge.

Šta god da prolazite pod ovim mladim mesecom, velike su šanse da će odnosi u vašem životu, a možda i vaša veza kada je ljubav u pitanju, biti na neki način istaknuti.

Ljubav pod mladim mesecom u Blizancima

Ljubav je tako komplikovana tema. Svi imamo različite ideje o tome šta ljubav znači za nas. Svi imamo različite načine osećanja i pružanja ljubavi. Svi imamo različite rane. Ljubav je ono što nas sve spaja. To je gorivo za stvaranje i veliki deo onoga što radimo.

Ljubav nas održava. To je ono što život čini vrednim življenja. Svi želimo da se osećamo voljeno; svi želimo da osetimo ko smo.

Pod mladim mesecom u Blizancima, naše misli o ljubavi mogu početi da sazrevaju. Možda stvari vidimo iz možda inteligentnije perspektive.

Energija Blizanaca nas podstiče da dublje razmišljamo; otvara naše umove i omogućava nam da budemo radoznali, a možda će nas ta radoznalost dovesti do novog razumevanja ljubavi i šta ona zaista znači za nas.

Kroz ovaj proces, naši odnosi se mogu produbiti ili otvoriti, dozvoljavajući novim odnosima i ljudima da uđu u naše živote.

Ako je veza bila teška, ovaj mlad Mesec obećava rešenje ili dublje razumevanje koje će omogućiti neki zamah napred.

Balansiranje srca i uma sa mladim mesecom u Blizancima

Iako moćna energija Blizanaca koju imamo pod ovim mladim Mesecom ponekad može da učini da se osećamo mentalno preplavljenim ili zaglavljenim u našim glavama, ova prelepa ravnoteža energije srca će nam pomoći da se osećamo na svoj način.

Čini se da šta god da se desi, pozvani smo da izoštrimo vezu između našeg srca i našeg uma. Pozvani smo da dozvolimo ova dva dela nas samih da zakorači u viši sklad i rade u sinergiji jedni sa drugima.

Pod energijama mladog meseca, vidite da li možete da poštujete svoje srce, poštujete svoj um, a zatim im dozvolite da rade zajedno.

Možda ćete čak morati da koristite sopstvenu moć rasuđivanja da shvatite da li vodite previše umom ili previše srcem.

Zapamtite, pronalaženje ravnoteže će biti ključno, ali kada pronađete ovu ravnotežu, mlad Mesec obećava da će doneti veću mudrost, razumevanje i otvorenost kada je ljubav u pitanju.

Postavljanje namera pod mladim mesecom u Blizancima

Mladi Meseci su uvek moćno vreme u mesecu za postavljanje namera o tome šta želimo da pozovemo. Pod ovim mladim mesecom biće favorizovane namere vezane za ljubav i veze. Odvojite trenutak da razmislite kako to želite da nazovete i zapišite.

Takođe je zanimljivo primetiti da Mlad Mesec u Blizancima dolazi otprilike na polovini naše kalendarske godine.

Ako dosadašnja godina nije prošla onako kako ste hteli, znajte da ovaj Mlad Mesec može biti i vaša prekretnica. Počnite sa svojim namerama, dajte univerzumu da zna šta vam je potrebno i verujte da će sve biti isporučeno u božanskom trenutku.

Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.