Otkrivamo šta nam donosi pun mesec u jarcu 22 juna
Otkrivamo šta nam donosi pun mesec u jarcu 22 juna
Foto: pexels.com/@souvenirpixels

STIŽE PUN MESEC U JARCU 22. JUNA: Sada je vreme da se uozbiljite u svom životu!

Pun Mesec u Jarcu će osvetliti noćno nebo 22. juna i doneti izazove i nagrade. Od nas se traži da budemo iskreni u vezi sa svojim ličnim granicama i kako one pomažu ili ometaju određene situacije ili odnose.

Sada je vreme da se ozbiljno pozabavite svojim životom, s obzirom na to gde vam je potrebno više slobode, strukture ili kontrole. Oslonite se na svoj osećaj ličnog autoriteta, zauzimajući stav protiv onoga što vam ne odgovara. Samo imajte na umu da će dualnost između našeg Sunca i Meseca opterećivati emocije i možda ćete morati da se čuvate osećanja drugih da biste ostali verni svojim.

Moglo bi se zaključiti da nas Univerzum podstiče na teške stvari, ali i obećava da ćemo za to biti prijatno nagrađeni. Ovo čini Pun Mesec u Jarcu savršenom prilikom da pronađemo disciplinu neophodnu za postizanje ciljeva kojima težimo.

Preporučuje se da napravite raspored, označite važne stavke, vratite se na jastuk za meditaciju i uhvatite se u koštac sa onim izazovnim projektima koje ste odlagali jer je Univerzum na vašoj strani.

Pun Mesec u Jarcu takođe može pomoći da se osvetli ono što više ne funkcioniše u našim životima, dajući nam priliku da istupimo i preuzmemo kontrolu. Može biti izazovno suočiti se sa onim što više ne funkcioniše ili nas ne podržava, jer ponekad od nas zahteva da preuzmemo vlasništvo nad situacijom koja je stvorena.

Iako to nije sve što radimo, postoji moć koju možemo otkriti kada se uhvatimo u koštac i počnemo da preuzimamo odgovornost za situaciju u kojoj se nalazimo. Kada se pozabavimo ulogom koju igramo, tada možemo naći hrabrosti da preokrenemo stvari kako bismo svoje živote približili tamo gde želimo da budemo.

Ako mudro koristite moći ovog punog meseca, on vas može voditi da savladate prepreke, suočite se sa izazovima i stignete na vrh bilo koje planine na koju želite da se popnete.

Prihvatite one izazove koji izgledaju preveliki da bi se mogli uhvatiti u koštac. Posebno se preporučuje da ih prihvatite ako bi potencijalne nagrade dovele do veće harmonije ili većeg osećaja blagostanja i sreće. Čak se i male stvari ovde računaju, kao što je pronalaženje vremena za meditaciju svaki dan.

Disciplina i izazov koji su potrebni da se nađe vreme i posveti mirnom sedenju je savršen zadatak za ovaj pun mesec.

Naravno, možete ići dalje i iskoristiti ovaj pun mesec za polaganje ispita koji će vam otvoriti izglede za posao, posvetiti se dubljem putu isceljenja ili voditi taj težak razgovor sa članom porodice koji će, nadamo se, dovesti do mirnih rešenja.

Imamo snage i intuicije da prebrodimo sve što nam se nađe na putu, a ovaj pun Mesec će nas podsetiti na to.

Postaćete svesniji protoka vremena, posebno ako niste tačno tamo gde ste mislili da ćete biti.

Umesto da dozvolite sebi da se osećate pod pritiskom ili neraspoloženim oko prekretnica koje tek treba da se postigne, koristite ovu energiju da biste cenili otpornost i zrelost koju ste stekli tokom godina.

Umesto da smatrate da je vaša vremenska linija spora, razmislite o tome kako su uzbuđenje i optimizam možda pomutili vaš osećaj za tempo, navodeći da postavljate nerealne ciljeve. Takođe može biti od pomoći da priznate komplikacije ili blokade na putu koje su bile van vaše kontrole, privremeno vas skrećući sa puta kojim ste u početku krenuli.

Profesionalni ciljevi će postati sve važniji tokom ovog perioda, a možda ćete primetiti temperamentno ili takmičarsko ponašanje među kolegama. Ova energija bi takođe mogla da krvari u vaš porodični život, zbog čega je važno da se vi i vaši najbliži saputnici usredsredite na načine da podržavate i uzdižete jedni druge, čak i ako frustracije oko novca dođu u igru.

U kulturi opsednutoj zanimanjem i materijalizmom, usudite se da prvo cenite ljudsku vrednost. Ipak, sada je idealno vreme da razmislite kuda idete.

Sa Saturnom kao vladajućom planetom ove lunacije, odgovorno delovanje i pragmatično razmišljanje biće ključ da se ove vibracije maksimalno iskoriste. Međutim, to ne znači da morate da odbacite sanjara u sebi.

Umesto toga, oslonite se na vizije koje ste godinama imali za sebe, ozbiljnije pogledajte kako možete da ostvarite te snove. Univerzum će sa entuzijazmom blagosloviti posvećenost planu, iako ove promene u bogatstvu možda neće biti trenutne. Energija Jarca može da se kreće polako, a što ste prisutniji u ovom trenutku i idete napred, to ćete više dobiti na tom putu.

Kako ulazimo u sezonu Raka, ovaj Pun Mesec takođe nudi priliku da se oslobodimo tereta ili tuge i povratimo prisebnost.

Kao kolektiv, jahaćemo mnoge emotivne talase pod znakom Raka, zbog čega je pronalaženje svog centra sada posebno važno. Usvojite mehanizme suočavanja koji će vam omogućiti da zadržite mirnu glavu i srce dok nastavljamo kroz ovaj period.

Takođe će biti važno da provodite više vremena kod kuće, pa pažljivo proučite svoj raspored kako biste bili sigurni da imate dovoljno vremena za punjenje.

Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.