zvezde su tu da ti pomognu da napraviš pravi izbor.
zvezde su tu da ti pomognu da napraviš pravi izbor.
Foto: unsplash.com/@shelbymary_

TVOJ HOROSKOPSKI ZNAK OTKRIVA KAKVOG MUŠKARCA ZAISTA ZASLUŽUJEŠ

Bez obzira na to kakvog muškarca tražiš, u jedno nema sumnje – zvezde su tu da ti pomognu da napraviš pravi izbor.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ti si nezavisna i logična osoba. Voliš da budeš samostalna i razmišljaš i zato ti je potreban muškarac sa kojim ćeš moći da vodiš intelektualne razgovore.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ti voliš sebi da udovoljavaš i uzivaš u malim nedozvoljenim strastima. Kada si u vezi, veoma si posvećena i želiš muškarca koji je posvećen romantici i strasti. Ipak, najvažnije je da je samostalan i ima svoje mišljenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Voliš da isprobavaš nove stvari i veoma si društvena. Uvek si u potrazi za muškarcem koji govori ono što mu je na umu i ne okoliša mnogo. Naravno, neće biti na odmet ako je i razigran i duhovit.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Uvek želiš ono što je najbolje za partnera u vezi, ali to ne znači da bilo ko može da te iskorišćava. Tražiš muškarca koji je baš kao i ti. Nekoga koje iskren, otvoren i može da bude sam podjednako dobro kao i u vezi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tebi se sve vrti oko lojalnosti i motivacije. Ako muškarac nema ove kvalitete, veza će se brzo raspasti. Zato ti je potreban tip koji je velikodušan i zna da flertuje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ti si veoma promišljena i misteriozna i ne otvaraš se lako prema drugima. Ta tvoja osobina otežava ti nove veze i zbog toga ti je potreban muškarac koji će imati dovoljno strpljenja, ali i podrške za tvoje izbore.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poznata si kao veoma tvrdoglava i svojeglava i obožavaš da analiziraš svaku situaciju. Muškarac koji je lojalan i u stanju je da se prilagođava je savršen za tebe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ti si veoma intenzivna i seksualna i zbog toga često upadaš u nevolje jer si prvo za akciju a tek posle za razmatranje mogućih posledica. Muškarac koji je u stanju da prati tvoju strast oboriće te sa nogu na samom početku.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Voliš avanturu i prilično si otvorena. Iako ćeš istog trenutka prigrliti nešto novo, uopšte ti ne smeta i da vreme provodiš kod kuće sa muškarcem tvojih snova – a on mora da bude senzualan i duhovit kako bi razbio tenziju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ti si veoma pametna i ozbiljna i zato želiš muškarca koji to ponekada neće biti. Iako ceniš partnera koji će biti sličan tebi i uvek spreman za naporan rad, on mora da bude i duhovit kako bi ti pomogao da se fokusiraš na sve zabavne stvari u vezi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ti si veoma kreativna i zbog toga je seks sa tobom prilično intenzivno iskustvo. Voliš da koristiš svoju inteligneciju i izvan spavaće sobe i zbog toga si savršen par za sve znakove spremne na avanturu. Tražiš muškarca koji će te šarmirati i pokazati strast.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ti si veoma emotivna individua i znaš kako to da okreneš u svoju korist. Vrlo retko dozvoljavaš drugima da ti prigovaraju, ali vrlo dobro znaš da budeš iskrena kada je to potrebno. Želiš vezu sa nekim ko je saosećajan, baš kao i ti.

Izvor: https://www.malihoroskop.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.