Šta nam donosi vladavina raka 2024. godine
Šta nam donosi vladavina raka 2024. godine
Foto: Darkmoon_Art I pixabay.com

VLADAVINA RAKA DONOSI NAGRADE UNIVERZUMA: Krećemo novim životnim putem!

Sezona Raka 2024. takođe donosi retrogradne Saturn i Neptun 29.6. odnosno 2.7., kao i slatki i osetljivi mlad mesec u znaku Raka 5.7.. Ovaj mlad mesec je snažan znak za nove početke i za novi talas mogućnosti koji će zavladati. Ovo će biti vreme moći da se uzdignemo, zakoračimo u novu slobodu i pristupimo novim delovima naše svesti.

Vladavina Raka počinje 21. juna. i to je uvek povoljno vreme jer je usklađeno sa Solsticijem. Solsticij je visoka energetska tačka u našoj godini, gde se veo istanji, dajući nam veći pristup nevidljivim svetovima, a isceliteljske moći majke prirode su najjače. Povezujući se sa saosećajnim i poštenim energijama koje vladavina Raka donosi, možemo se bolje uskladiti da primimo isceljujuće vibracije koje nudi Solsticij.

Zemlja se sprema da krene novim putem, a kako je ova planeta naš dom, tako ćemo i mi krenuti na putovanje u novo i nepoznato. Takođe, u vreme Solsticija energetska mreža cele planete se pomera na istu frekvenciju, stvarajući moćnu harmoniju koja se može koristiti za lečenje i ritualni rad.

Solsticij donosi smenu godišnjih doba, ali to je i dan kada Sunce „stoji na mestu“, pa moramo da uradimo isto. I mi treba da pronađemo tu tišinu u sebi i posmatramo promenu energije i kako nas ona usmerava dok stignemo do sredine godine. Solsticij je naš marker za početak nove sezone i poslednju polovinu kalendarske godine. To je vreme kada možemo da proverimo sami sebe i shvatimo da li idemo u pravcu u kom želimo.

Međutim, pre nego što budemo mogli da krenemo napred, vladavina Raka će nas naterati da zastanemo i uverimo se da u kom god pravcu krenemo osećamo se kao kod kuće.

Solsticij je takođe naš podsetnik da smo na polovini kalendarske godine i na prekretnici u kojoj možemo krenuti u novom pravcu ako to želimo. Postavite namere Solsticija o tome kako želite da prođe ostatak 2024. Postavite namere za više mira, više ljubavi, više zahvalnosti i više svega što tražite u svom životu napred.

Nikad nije kasno da krenete u pravcu koji želite. Nikad nije kasno da podelite sa Univerzumom ono što vam treba ili želite.

Iako je solsticij moćno vreme za postavljanje namera, takođe je odlično vreme za sedenje u prirodi i apsorbovanje lekovitih vibracija energetske mreže. Dozvolite sebi da se osećate povezanije i usklađenije sa prelepim svetom oko sebe.

Prateći moćne energije Solsticija, susrećemo se sa prvim od dva Puna Meseca u Jarcu, jedan 22. juna, ubrzo nakon vrhunca Solsticija, a drugi 21. jula.

I junski i julski pun mesec u Jarcu će raditi u tandemu, otkrivajući sve više i više slike kako mesec bude odmicao. To znači da će svi događaji pod prvim punim mesecom biti samo deo priče i možda ćemo morati da sačekamo jul da bismo dobili punu sliku.

Dok ovi Puni Meseci nose moćnu energiju i podstiču nas da se popnemo na novi nivo odgovornosti, oni takođe nude pravedne nagrade!

Sezona Raka 2024. takođe donosi retrogradne Saturn i Neptun 29.6. odnosno 2. jula, kao i slatki i osetljivi Mlad Mesec u znaku Raka 5. jula.

Ovaj mlad Mesec je jak predznak za nove početke i za novi talas mogućnosti. Ovo će biti vreme moći da se uzdignemo, zakoračimo u novu slobodu i pristupimo novim delovima naše svesti.

Sezona Raka se zvanično završava 22. jula, kada Sunce ulazi u Lava.

Sa toliko kosmičke energije koja cirkuliše u ovoj sezoni Raka, važno je zapamtiti da se zauzmemo za sebe i jedni druge i sledimo ono što osećamo da je ispravno i istinito u našim srcima.

Odvojite trenutak i razmislite o 5 stvari zbog kojih se osećate kao kod kuće. Šta vam pomaže da se vratite u dubinu svoje duše i mesto udobnosti koje živi u njemu? To mogu biti aktivnosti, određene znamenitosti ili mirisi, hrana; nema ograničenja za ono što možete izabrati.

Kada dobijete svoju listu, neka vam bude prioritet da uključite ove stvari u svoj život tokom ove sezone Raka. Neka vam bude prioritet da izazovete osećaj udobnosti u svojoj koži, kako god vam to izgledalo.

Kada ste kod kuće u sebi ili udobno u svojoj koži, to vam omogućava da budete otvoreni i zaštićeni u isto vreme. Omogućava vam da se osećate zaštićeno i zaštićeno kako biste mogli da izađete u svet i postignete sve što možete, ali i meko i otvoreno za tok i lepotu života.

Mnogi od nas tokom godina nauče da osećaj sigurnosti u sebi zahteva mnogo oklopa i zaštite. Iako je to ponekad tačno, može nas ostaviti da se osećamo teško i sprečiti nas da se otvorimo ljubavi, mogućnostima i putu svrhe.

Mnogi takođe nauče da je ostati otvoren i davati pravi način da se postigne sigurnost i udobnost. Hodanje ovom stazom može ostaviti osećaj iscrpljenosti i rezultirati preuzimanjem energije drugih. Takođe može uspostaviti zavisna ponašanja koja mogu otežati postizanje zdrave veze.

Biti otvoren prema drugima i prema svetu, a opet zaštićen i siguran znači putovati izvan ove dve države do mesta gde postaju jedno te isto.

Ovo je putovanje samoljublja i što ga više praktikujete, što više volite sebe, to ćete se više osećati snažnim, zaštićenim i otvorenim za avanture i mogućnosti koje Univerzum donosi.

Vi niste greška. Niste zaostali. Ne radiš ništa loše. Vi ste vredni. Vi ste vredni ljubavi, ali što je još važnije, dostojni ste sopstvene ljubavi. Ti to zaslužuješ. Zaslužili ste to, bez obzira šta ste uradili ili kako se osećate prema sebi, zaslužili ste svoju ljubav.

Iako je sjajno biti u ovom snažnom, otvorenom stanju, takođe je važno prepoznati da nije uvek moguće biti tamo sve vreme.

Život nas uvek izbacuje iz ravnoteže i donosi nam događaje koji izazivaju koliko jaki i otvoreni možemo biti. Nećemo uvek uspeti i putovanje nije uvek lako, ali bićete podržani tokom ovog vremena.

Vladavina Raka želi da nas ohrabri da se vratimo sebi; želi da radimo na pronalaženju udobnosti i sigurnosti u sebi, želi da imamo sigurno mesto na koje uvek možemo da odemo, bez obzira šta se dešava oko nas ili čak u nama.

Vaša mantra koju treba praktikovati ako vam je potrebna: „Moj dom je tamo gde mi leži srce i tu sam jak. Zračim ljubavlju i to mi omogućava da budem otvoren i zaštićen. volim sebe. Osećam se snažno iznutra. Siguran sam. Sigurna sam. Otvoren/a sam.“

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.