Sa OVIM horoskopskim znakom nećeš pogrešiti
Sa OVIM horoskopskim znakom nećeš pogrešiti
Foto: unsplash.com/@nate_dumlao

ŽELIŠ NEKOGA KOME JE LJUBAV NA PRVOM MESTU?! Sa OVIM horoskopskim znakom nećeš pogrešiti!

Naizgled kruti, drski ili kontrolisani, RAKOVI kriju složenu emotivnu strukturu i duboke unutrašnje doživljaje. To su ljudi koji su sazdani od snažnih osećanja i koji duboko proživljavaju sve što se oko njih događa.

Rakovi deluju pasivno, ćutljivi su, oprezni i tajanstveni. Poput bojažljivog raka povlače se u sebe čim opaze nekog nepoznatog, jer ono što im je strano redovno doživljavaju kao pretnju. Ali, većina ih se ne brine i ne plaši toliko za sebe koliko za svoju porodicu, a naročito za decu. Imaju poseban osećaj za zbrinjavanje potomstva, a isto i za očuvanje tradicije.

Rakovi ne važe za agresivce, ali kad su u pitanju oni koje vole, kao i njihova domovina, neustrašivo će stati u njihovu obranu.

Religiozni su, duhovne vrednosti više cene od materijalnih, a ljubav im je najvažnija! Ali, istovremeno i u profesionalnom pogledu mogu mnogo dati. Kad imaju jasan cilj, uporni su i odlučni, ne troše vreme na izlaske, društvo i zabavu, već su usmereni na posao i porodicu. Imaju dosta poznanika, a malo onih koje zovu prijateljima. Prema njima su velikodušni i nesebični, a prema svima drugima nepoverljivi.

Rakovi nisu skloni hvalisanju, čak će i preterati u samosažaljenju. Kad su u većem društvu i na nekom javnom skupu, osećaju nelagodnost protiv koje se bore hladnim držanjem, ciničnim primedbama i alkoholom.

Oni koji ih poznaju vole ih zbog njihove velikodušnosti, osećajnosti i brižnosti, poverljivosti i samarićanstva.

Izvor: sd.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.