dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.01.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Za Ovnove je 2021-a godina velikih planova, ali i ostvarenja istih. Sav trud koji ste uložili u prethodne tri godine trebao bi da da svoj pravi rezultat u ovoj novoj koja je pred nama. Želim vam dobro zdravlje, sreću, ljubav I zadovoljstvo!

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Za Bikove je 2021-a godina poslovnih ostvarenja I uozbiljavanja kada su emocije u pitanju. Mnogi pripadnici ovog znaka će promeniti svoj bračni status, sazreti I očeličiti se. Želim vam puno strpljenja, lepe I lake promene koje vas ispunjavaju!

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Za Blizance je 2021-a godina velikih planova, razvoja, obrazovanja I dostignuća. Mnogi od vas će iskoračiti iz svojih sigurnih zona I zaputiti se putem koji je pravi za vas. Želim vam hrabrost, odlučnost I više sreće na vašoj strani nego do sada!

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Za Rakove je 2021-a godina velikih promena u svim sektorima. Vreme je da iskoračite iz zone komfora I da shvatite da promene u životu koje vam dolaze jesu dobre po vas. Želim vam dobre zarade, puno zdravlja I ljubavi da se u nju ušuškate!

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Za Lavove je 2021-a godina napredovanja, ostvarenja, pojačanih ambicija I preispitivanja svih poslovno I emotivno – partnerskih odnosa. Vreme da sazrevate I prihvatite odgovornost. Želim vam malo drame, mnogo aplauza I divljenja vašim dostignućima I puno prave ljubavi!

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Za Device je 2021-a godina u kojoj prihvataju više obaveza na sebe, u kojoj grade svoju poslovnu budućnost I u kojoj shvataju da su sebi na prvom mestu. Želim vam dobre odnose sa onima sa kojima radite I koje volite, puno zdravlja I dobrih,pravih emocija!

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Za Vage je 2021-a godina u kojoj imaju pojačanu kreativnost, u kojoj rade na svojim talentima, godina za ljubav I bavljenje potomstvom. Mnogo toga je na vašoj strani I biće! Ne propuštajte prilike koje će vam se ukazivati! Želim vam ono što vi želite sebi – dobro, bolje, najbolje!

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Za Škorpije je 2021-a godina u kojoj se bave porodicom, stabilnošću, privatnim poslovima, u kojoj grade temelje neke nove budućnosti koja je pred njima. Godina u kojoj se prava poslovna I emotivna partnerstva uzdižu I jačaju. Želim vam mir u duši I puno strpljenja sa onima koje volite!

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Za Strelčeve je 2021-a godina pokreta, dešavanja, aktivnosti, odnosa sa rodbinom, kratkih putovanja, ma akcije svake vrste! Godina u kojoj ćete naučiti da “u letu” hvatate šanse koje vam dolaze. Želim vam mnogobrojna lepa dešavanja I puno vedrog duha!

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Za Jarčeve je 2021-a godina finansijskog ostvarenja, novih načina poslovnog funkcionisanja koji vam donosi stabilnost I prosperitet. Godina u kojoj ćete shvatiti šta je ono što volite I što želite da I dalje bude uz vas. Želim vam puno zarada I dobre energije koja vas vodi!

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Za Vodolije je 2021-a godina ujedno velikog odrastanja I dobrih prilika, srećnih okolnosti koje se pojavljuju “ničim izazvano”. Vi u ovoj godini učite da usporite kada je to potrebno a potrčite kada se šansa otvori pred vama. Želim vam dobro raspoloženje I mudrost!

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Za Ribe je 2021-a godina u kojoj će naučiti da budu još mudrije nego do sada, u kojoj će umeti da prepoznaju kada je vreme za akciju a kada za povlačenje. Godina ujedno duhovnog rasta I razvoja. Želim vam sreću, zdravlje, ljubav I puno uspeha!

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.