dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nadamo ste da ste se proveli dobro i uživali u dočeku nove godine. Ovaj dan je prvenstveno rezervisan za vaš odmor, ali i za kontakte sa prijateljima. Druženje ostavite za večernje sate kada budete imali više energije, a vreme pre toga ipak iskoristite da se opustite….

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nadamo se da ste uživali u dočeku nove godine. Verovatno je da ćete prvi deo dana provesti dosta uspavano (neki od vas i mamurno), ali popodnevni časovi su već rezervisani za vaše društvo ili za kontakt sa članovima porodice.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Više sam nego ubeđena da je doček nove godine bio u varijanti odličnog raspoloženja i pravog provoda. Trebaće vam malo vremena da se oporavite i odmorite, ali ste već od popodnevnih sati ponovo spremni za ludovanje i za izlazak sa prijateljima ili emotivnim partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vas će tokom celog ovog dana držati raspoloženje od sinoć. Sigurna sam da ćete imati želju da nastavite sa slavljem i da ćete organizovati neki provod ili druženje. I danas vam stoji više nego dobro raspoloženje i kontakt sa osobama koje volite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vaš je dom ispunjen nekim dragim licima. Moguće je da ćete i danas nastaviti sa slavljem ili da ćete makar u popodnevnim satima izabrati da izađete sa društvom u neki restoran, zabavu, izlazak. U odličnom ste raspoloženju i širite pozitivnu atmosferu oko sebe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne, drage moje Device – nemojte od trenutka kada ustanete početi da razmišljate šta je sve ono što morate uraditi i spremiti. Zadržite dobro raspoloženje od sinoć, batalite sređivanje, već se spremite i izađite sa prijateljima koji vas zovu u provod.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Provod je bio odličan i vi želite reprizu ili nastavak. I današnji dan vam je ispunjen pozitivnim dešavanjima, pozitivnim ljudima i događajima. Nikako nemojte izabrati da ostanete kod kuće, osim ako nemate nameru da napravite žurku….

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Škorpije će ili izabrati da se danas dobro odmore, ili će pak pozvati neke drage ljude kod sebe kući. Trenutno vam najviše odgovara topla, ušuškana atmosfera i okruženost ljudima koje volite. U odličnom ste raspoloženju i voljenu osobu ćete obasuti pažnjom i romantikom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Sigurna sam da ste se sinoć proveli više nego dobro, ali sam isto tako ubeđena da ćete želeti da sa provodom i nastavite. Danas ste kao uključeni u struju – mesto vas ne drži – bićete u kontaktu sa mnogo ljudi i širiti pozitivnu atmosferu oko sebe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nadam se da ste se sinoć proveli odlično, okruženi ljudima koje volite. Danas ćete želeti više da ugodite sebi, prijaće vam kućna atmosfera ili ćete pak sa najbližima otići do restorana koji volite. Danas ugodite sebi, zaslužili ste – odmorite se i rasteretite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vaše dobro raspoloženje je na vrhuncu i tokom današnjeg dana. Imate potrebu da budete okruženi prijateljima i onima koje volite. Naglašena je želja za uživanjem i opuštanjem a popodnevni ili večernji sati vas mogu i izvući iz kuće i okrenuti put provoda i akcije.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Provod i doček nove godine su bili burni, pa će vam trebati malo vremena za sebe, da se odmorite i opustite. Ipak, popodne nemojte presedeti kod kuće – možete dobiti poziv od prijatelja ili drage osobe za neki izlazak ili društvena dešavanja. Prihvatite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.