dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne žalite truda i aktivirajte se jer je ovo dan kada ste intenzivni i prodorni. Očekuje vas i novčani priliv, ali budite spremni da deo novca odmah prosledite. Obaveze čekaju. Savršen trenutak za emotivni susret. Strast naglašena.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaši se planovi odvijaju dobro, ali vi nećete biti u najboljem raspoloženju. Možda ste malo umorni od svakodnevnog pritiska. U emotivnom segmentu oscilacije jer nečim niste zadovoljni. Dobar trenutak da potražite savet od prijatelja.  

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Umorni ste i iscrpljeni, ali ne smete dozvoliti da ovo utiče na vas. Angažujte u razgovorima sa ljudima koji su vam bitni jer može doći do dogovora. Iskoristite popodne da se odmorite, povratite energiju. Emotivno – trenutak za ozbiljne priče.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobijate šansu da sa nekim razgovarate o svojim idejama i planovima. Iako ovu osobu smatrate autoritetom u svom domenu, ona je spremna da prihvati vaše predloge. Nemojte zapostavljati emotivnog partnera.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Krenuli ste na posao u mnogo odlučnijem raspoloženju, rešeni da konačno završite nešto što se danima razvlači. Ipak, malo je verovatno da ćete biti zadovoljni rezultatima. Kašnjenja, prepreke. Jedna osoba privlači vašu pažnju i poglede.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Device će biti u kontaktu sa osobom sa kojom će doduše kratko porazgovarati, ali koja će ostaviti veliki utisak na njih. Dobro raspoloženje vam može doneti I neočekivani novčani priliv. Smeta vam što vas voljena osoba pomalo zapostavlja.  

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Porodična ili finansijska problematika može vas u priličnoj meri okupirati. Ovo može da se odrazi kroz posao u smislu smanjenih aktivnosti ali I manjka fokusiranosti kod vas. Okrenite se ljubavi, tu vas čekaju lepi momenti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas se sve odvija baš kako treba I situacije vam u velikoj meri idu na ruku. Dogovori funkcionišu, dobili ste potvrdu o uplati novca na račun, komunicirate odlično sa nekim ko vam se dopada…… Pred vama je aktivan i plodonosan dan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Taman ste mislili da ćete ovaj dan uspeti da prođete bez trzavica i da završite baš onako kako ste planirali, kad eto problema. Teškoće sa kompjuterima, telefonima, tehnikom. Emotivni partner vas iritira ponašanjima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nije da vas ne interesuje što će po pitanju posla danas dosta toga funkcionisati baš kako treba….No, misli i srce uglavnom vuku na drugu stranu – prema osobi koja privlači vašu pažnju. Nadate se skorom susretu I komunikaciji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan je najviše dobar za privatnike ili za Vodolije koje su se angažovale oko dodatnog posla. Dobre šanse za profit. Obuzeti ste strasnim mislima i željama. Vreme kao stvoreno za dogovore i kontakte. Uživajte i prepustite se.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Budite oprezniji na poslu. Ne zbog velike količine obaveza, već zbog toga što vam misli lutaju I što niste skoncentrisani, pa su moguće greške. Nemojte ovim pokvariti sebi raspoloženje jer vas čeka susret sa voljenom osobom ili prijateljima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.