dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.03.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Energija ovog dana vam ne prija, osećate se teško, statično i verovatno ćete sa mukom završavati redovne obaveze. Ipak, atmosfera na poslu je korektna, pa će vam donekle biti lakše. Emotivni partner od vas očekuje više pažnje tokom ovog dana.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Orni za posao niste, ali za šalu I veselu komunikaciju sa kolegama – jeste. Uz dobro raspoloženje, brže će vam proći dan. Korektan odnos sa voljenom osobom, I moguće je da ćete popodne odvojiti ili za izlazak ili posvetiti više vremena jedno drugom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste se baš setili da se bakćete važnim obavezama, kad vidite da niko od kolega nije raspoložen za posao. Bolje se pridružite opuštajućoj atmosferi I ostavite ovo za sutra. Odnos sa voljenom osobom je dobar trenutno, ne kvarite ga primedbama.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

I sami ste svesni da je maltene pa nemoguće da ostvarite sve ono što ste isplanirali, ali ako ništa drugo – makar ćete se potruditi. Neka povređenost kada je emotivni segment u pitanju, moguće je da ste očekivali da vam partner posveti više pažnje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Za posao baš I niste, ali za druženje jeste. U poslovno okruženje unećete danas jedno vrcavo I vedro raspoloženje I biti u centru pažnje. Možete nehotice napraviti neku grešku ili propust kada je voljena osoba u pitanju. Potrudite se da budete korektni.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Izgledaće vam kao da ćete nešto uspeti da završite bez problema, ali će se ova obaveza ipak pokazati kao krupan zalogaj za vas. Trebaće dosta truda da ovo obavite I budete zadovoljni. Imate velike planove sa emotivnim partnerom.  

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nećete biti zadovoljni odlaganjem situacija, ali ćete morati da prihvatite da danas nije dan da ovo završite. Neko na vrlo simpatičan način flertuje sa vama I ne možete da poreknete da ste zainteresovani. Opustite se i uživajte malo u dešavanjima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nit više planova za danas, nit manje realizacije. Verovatno ćete u jednom momentu morati da odustanete I da pustite da stvari idu svojim tokom. Možete isprovocirati neku sitniju raspravu sa partnerom, ako se budete inatili I tvrdoglavili.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Lako rešavanje sitnijih problema. Drugi imaju razumevanja, pa će vam rado izaći u susret. Stoji vam I manji dobitak. U emotivnom segmentu – iako je još dosta toga ostalo nerešeno između vas I voljene osobe, trudite se da se to ne odrazi kroz susret.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas sa pravom očekujete pomoć I podršku od strane nekih osoba, pošto ste u proteklom periodu dosta toga uradili za njih I više puta im izašli u susret. Dobri kontakti sa suprotnim polom, pa pokrenite jaču komunikaciju sa simpatijom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neki su vas neplanirani troškovi oneraspoložili, pa će vam biti potrebno više vremena da se saberete I priključite radnoj atmosferi. U emotivnom segmentu – partner ima lepo iznenađenje za vas. Opustite se u popodnevnim satima I uživajte u njegovoj pažnji.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta korektni odnosi u poslovnom okruženju. Lako pronalazite zajednički jezik sa onima sa kojima sarađujete. Nešto može izgledati kao komplikovano, ali ćete brzo otkriti rešenje. Moguće je da voljena osoba neće moći da vam posveti dovoljno vremena.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.