dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Morate se usmeriti na ono što niste završili, a to vam prilično teško pada. Mozak vam je već na nekoj desetoj strani i biće vam potrebna velika organizovanost da sve privedete kraju. Veče namenjeno za druženja i kontakte sa prijateljima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sve na poslu funkcioniše. Ipak, vi niste zadovoljni brzinom u nekim situacijama I možete biti nervozni zbog toga. Dan kada ste okrenuti svojoj porodici i najbližima. Moguće je porodično okupljanje ili izlazak sa društvom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nema razloga za neraspoloženje. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste…a one stvari koje su i dalje nerešene, prolongirajte za naredne dane. Čini vam se da je emotivni partner distanciran. Možda je samo premoren.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke stvari se suviše dobro odvijaju i malo vas je strah da će se u poslednjem trenutku nešto dogoditi što će sprečiti vaše ostvarenje. Emotivni kontakti tokom današnjeg dana su uglavnom skrivene, tajne prirode. Mogućnost avanture.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neke situacije su vas aktivirale, podbole – pa ste se rastrčali na sve strane. Pokušavate da neku obavezu završite u rekordno kratkom roku. Takođe, imate velike planove za popodne i veče. Najviše bi vam odgovarao izlazak sa društvom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Brzo ćete završiti sve ono što imate od obaveza, zgrabiti telefon i napraviti dogovore za popodne i veče. Sve ono vezano za posao ostavljate iza sebe i spremate se da se opustite. Danas bi se mogla dogoditi i značajna poznanstva.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobro odlučite kako ćete se postaviti prema nekim ljudima. Zaslužuju da budete distancirani, ali ne zaboravite da vam mogu poslovno zatrebati. Ako ste slobodni, popodne i veče bi mogli biti ispunjeni flertovanjem.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Za kraj radne nedelje ste ostavili obaveze koje su vama najneprijatnije. Nekako vam je lakše da duboko uzdahnete i odradite sve to odjednom. I da na posao stavite tačku. A popodne i u večernjim satima -uživancija je na vidiku.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Verovatno ćete raditi duže nego što ste planirali i jedva čekati da dođete, malo se opustite da biste otklonili napetost I onda izađete iz kuće. Potrebno vam je da se relaksirate u društvu prijatelja ili emotivnog partnera.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Trudićete se da udovoljite svim zahtevima i da završite sve ono što ste planirali na vreme. Dovoljno ste skoncentrisani i organizovani i ovo ne bi trebalo da vam predstavlja veći problem. Popodne i veče su vreme za ljubav ili izlazak.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni poslovnim pitanjima. Razrađujete poslednje detalje nekog plana ili projekta i u potpunosti ste fokusirani samo na to.  Sve vezano za tajne odnose se maksimalno aktivira. Ozbiljne priče sa emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vam komunikacija sa saradnicima i kolegama ide lako. Imate vi primedbi, ali nemate želje da ih iznosite već ćete radije prećutati. A veče je samo vaše. Ribe se već par dana spremaju da uživaju. Sve vam je otvoreno za zabavu.  

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.