dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas bi trebalo da vas drži dobro raspoloženje i želja da se opustite i odmorite. Međutim, vama će u prvom delu dana raspoloženje biti promenljivo, a drugi deo dana ćete više iskoristiti da izađete sa prijateljima ili da se posvetite voljenoj osobi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas možete ostvariti kontakt i susret sa nekim koga već duže vreme želite da vidite. Najverovatnije je prijatelj u pitanju, i vreme provedeno sa njim će vam izuzetno prijati. U drugom delu dana malo sentimentalno raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Veliki su vaši planovi, ali je pitanje da li ćete uspeti da se izdignete iz lošijeg raspoloženja i ostvarite ih. Možda će vas sprečiti delimično i neke obaveze kojima se morate posvetiti. Pokažite više razumevanja prema voljenoj osobi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Svoje raspoloženje koje je nešto lošije, a vučete ga još od juče, prenećete i u današnji dan. Neko od članova porodice vam može zameriti zbog vašeg ponašanja ili stava, što će negativno uticati na vas. Možda je vreme da se odmorite i opustite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Potrebno vam je da dobijete podršku od nekoga ko vam je bitan. To može biti emotivni partner ili neko od članova porodice. U suštini, sada vam je neophodna neka vrsta zaštitničkog ponašanja od strane osoba koje volite .

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Teško ćete danas uspevati da sakrijete svoja osećanja i ono što se dešava unutar vas.  Potrebno vam je prisustvo voljene osobe ili članova porodice da vas digne i oraspoloži. Odličan je trenutak da se malo rasteretite i provedete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ono što vas danas najviše interesuje je sve ono što je vezano za emocije. Nemojte biti usamljeni, ako već nemate partnera, već se okrenite ka prijateljima i porodici. Ukoilko ste u emotivnoj vezi, iskoristite dan za uživanje u ljubavi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vaša će raspoloženja danas varirati. U jednom trenutku ste odlično, u drugom već napeti i nervozni. Sačuvajte dobar odnos sa partnerom i sa ljudima koje volite. Potrudite se da provedete što više vremena sa njima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Biće potrebno mnogo dobre volje da biste se usaglasili sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Postoji razmimoilaženje u mišljenjima. Pomalo tenzičan i stresan dan za vas. Provlači se nezadovoljstvo zbog odnosa sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nedelja za vama je naporna, a sada je trenutak da dan provedete sa osobama sa kojima ste bliski i koje volite. Moguće je da ćete otići na neko okupljanje ili posetiti porodicu. Mogućnost flertovanja u popodnevnim satima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke stvari su danas profunkcionisale između vas i voljene osobe. Ono što vam je smetalo da se otvorite jedno prema drugom, sada je prevaziđeno. Iako je komunikacija bolja, pokušajte da ne pokrećete zahtevne I teške teme.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vi uvek punite svoje baterije u okviru doma, porodice, prijatelja. Ovo je dovoljno da vam vrati energiju koju ste u prethodnim danima izgubili. Zato, sa vama dragim osobama idite makar na zajednički ručak. Ili u provod i neko druženje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.