dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Očekuju vas mnogobrojne obaveze na poslu, ali ste svesni da ne možete sve da ih postignete. Gledaćete da jedan deo prebacite na kolege. Možda nećete imati dovoljno vremena za osobu koju volite, ali će i kratak susret oboma mnogo značiti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

dDosta nervoze I nesigurnosti je prisutno zbog neke obaveze ili dogovora sa saradnikom. Brzopletošću i ishitrenošću možete samo pokvariti svoje šanse. Pomalo ste zahtevni u kontaktu sa osobom koju volite. Pokušajte da stvari kažete na lepši način.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U odličnom raspoloženju ste tokom celog dana, možete dosta obaveza završiti, ali potrebno je da procenite svoje snage da ne biste preuzeli na sebe nešto što je čak I za vas komplikovano.  Partner od vas očekuje da mu se posvetite u potpunosti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas pokušajte da se posvetite čak i onim najsitnijim detaljima kada su poslovne obaveze u pitanju. Trudite se da vam ne promakne nešto što bi vam kasnije moglo napraviti problem. Spremni ste da prećutite primedbe na račun voljene osobe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neke obaveze je potrebno završiti u roku, a ne možete računati na pomoć od drugih. Promene u planovima i dogovorima. Pojačava se komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Čini vam se da su vam lepe stvari i događaji na dohvat ruke.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jako ste posvećeni poslovnom segmentu tokom ovog dana. Ipak, prisutna je jaka nervoza, najverovatnije zbog nekih problema po pitanju finansija. Emotivno – nesklad sa voljenom osobom. Teško se dogovarate i po najosnovnijim pitanjima. 

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Iako vam je energija ovog dana u velikoj meri naklonjena, trebali biste da vodite računa o svom nastupu i o načinu na koji komunicirate. Budite odmereni. Sa emotivnim partnerom danas možete pokrenuti neka pitanja koja su vama lično veoma značajna i važna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nemate razloga da se tvrdoglavite prema nekim osobama tokom ovog dana. Mnogo više ćete postići ako budete pokušali da se dogovorite i napravite kompromis. Ustručavate se da pokažete nekome koliko ste suštinski zainteresovani. Tražite prave reči i način.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odličan dan za svaku vrstu dogovora, pregovora, sastanaka. Komunikacija sa saradnicima i kolegama donosi vam zadovoljstvo. Neke vam osobe mogu pomoći ili vas podržati. Emotivno – mnogo lakše dolazite do rešenja vama bitnih pitanja sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niste sigurni na koji način da reagujete na informacije koje dobijate. Uvođenje nekih novina u svakodnevicu izaziva vam nervozu i napetost. U raskoraku ste između poslovnog i emotivnog života. Teško se prilagođavate okolnostima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mnogobrojni događaji podstiču vaše raspoloženje, ali vam donose i da ulažete više energije u rešavanje bitnih poslovnih pitanja. Danas lako možete doći do dogovora sa saradnicima. Jaki kontakti sa suprotnim polom, koji mogu ići i preko društvenih mreža.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Više vam odgovara da danas radite u tišini, u svojim mislima, jer vam je tako najjednostavnije da se fokusirate. Previše razmišljate i analizirate odnos sa voljenom osobom. Pustite da dešavanja između vas dvoje idu sa više spontanosti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA SLANE GOMBOCE SA MESOM
Prethodni artikal
SLANE GOMBOCE SA MESOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.