dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.06.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osećate novu, podsticajnu energiju i želju da što pre pokrenete neke stvari koje su vam bitne. Imate svoje prioritete i na njih ćete se usmeriti. Lako flertujete sa osobama koje dođu u vašu blizinu i trudite se da na njih ostavite pozitivan utisak.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dok sa jedne strane imate na pameti ono što vam je poslovno važno i pokušavate da se usmerite na to, s druge strane non stop razmišljate o jednom susretu i osobi koju ste upoznali. Ne možete da sprečite da vam se uvlači u misli.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate dosta ličnih planova i obaveza i nekako će vam sve ono vezano za posao biti u drugom planu. Doduše, pomoć od strane kolega je velika, pa se cela ova situacija neće odraziti na vas. Sigurni ste šta želite a šta ne želite u ljubavi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ceo dan ste isplanirali i nećete dozvoliti da odstupite od toga. Obzirom da vam je raspoloženje vrlo aktivno, ne sumnjam da ćete sa svim situacijama izaći na kraj. Šarmirate i osvajate osobe sa kojima danas dolazite u kontakt.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da još uvek niste spremni da pokrenete neka pitanja, ali imate svoje planove i tačno znate šta vam je činiti. Proverite informacije koje dolaze do vas. Obuzeti ste nekim svojim mislima i budno pratite svaki partnerov korak.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Osećate potrebnu stabilnost da biste ostvarili ono što želite. Imate mogućnosti za jedan značajan kontakt sa osobom od čije podrške mnogo očekujete. Dan za flertovanje i „lake“ emotivne kontakte. Strast i seksualnost u porastu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko vam danas nudi pomoć ili podršku, ali niste sigurni koliko se možete na ovu osobu osloniti, obzirom da lako obećava, ali teško ispunjava obećano. Osećate veliku privlačnost ka nekom, ali se teško odlučujete da napravite prvi korak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlična komunikacija sa kolegama, ali i sa saradnicima. Možete napraviti temelj za dobar dogovor. Mogućnosti za finansijski priliv. Partner insistira na vašoj punoj pažnji, ali vi ćete moći da mu posvetite samo par sati tokom dana.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Imate podršku za poslovni projekat ili promenu koju hoćete da uvedete. Sa nadređenima može biti nešto zategnutija situcija. Dan za nova poznanstva, ali i za flertovanje. Sa emotivnim partnerom – problemi u komunikaciji.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas vam sve stvari idu od ruke i možete biti zadovoljni rezultatima. Rešavate problematičnu situaciju sa kolegom. Dobro raspoloženje će vas držati i sa emotivnim partnerom ili nekim ko vam je interesantan. Mogućnosti za susret u toku večeri.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Očekujete važan razgovor i smatrate da ste sve uradili što je do vas da bi ovo prošlo na najbolji mogući način. Ne brinite se, sve danas ide u vašu korist. Dan novih poznanstava i novih osoba. Neko će vam se dopasti na prvi pogled.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Poslovni segment je danas postavljen dobro, i nemate nikakvih razloga da sumnjate u sebe. Sastanak ili dogovor koji ste očekivali dolazi na dnevni red. Intenzivno ste se pokrenuli prema jednoj osobi i činite sve da biste je osvojili.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za coleslaw salatu
Prethodni artikal
Coleslaw salata

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.