dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.06.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Znam da ste nervozni, ali pokušajte da svojim delovanjem ne napravite još napetije situacije u poslovnom segmentu. Ovu veliku energiju pokušajte da iskoristite konstruktivno. Emotivno – biće dobro, ukoliko vi to želite. I pronađete pravu meru.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas nemojte dozvoliti da se nervirate za svaku sitnicu i pravite problem bez problema. Budite korektni prema onima sa kojima ste u kontaktu. Vi druge smatrate teškima, ali i oni misle za vas da ste naporni. Potrebno je pronaći zajednički jezik I rešenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Odlična energija i vrlo podsticajno raspoloženje za sve ono što je vezano za poslovni segment. Na žalost, energija ovog dana nije dobra za emotivne kontakte, pa tu budite nešto oprezniji. Partner se može naljutiti ili uvrediti zbog vaših postupaka.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako umete da pronađete pravu meru u poslovnim situacijama, dobro ćete proći. Ukoliko dozvolite sebi da „eksplodirate“, verujte mi da će biti problema i napetih situacija. Na vama je izbor šta ćete i kako ćete raditi. Obavezno večeras u izlazak, to vam je potrebno.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas može biti super dan, ukoliko vi budete uspeli da se prilagodite poslovnim partnerima i prihvatite njihove predloge. Ukoliko budete radili drugačije, neki poslovi se mogu odložiti ili čak prekinuti. Emotivni partner vam daje još jednu šansu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vodite računa o dogovorima, jer tu može biti problema. Takođe, obratite pažnju na finansije, jer su mogući gubici. Jedino što će vam funkcionisati bez problema jeste emotivni segment, i to samo ako budete slušali ono što vam voljena osoba govori.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas je oprez neophodan i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Potrebno je dosta takta da bi sve funkcionisalo kako treba. To će biti nešto teže postići, ali pokušajte. U odnosu sa voljenom osobom – trudite se da ne budete tvrdoglavi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke neočekivane promene su vas uzdrmale i teško vam je da se smirite i iskulirate. Imate osećaj da su svi oko vas tvrdoglavi i teški, ali suština je da se teško uklapate sa drugima. Ne ugrožavajte ni svoje poslovne ni emotivne relacije.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi danas batalite poslovni segment, iako ni tu nećete proći loše – i okrenite se ka emotivnom segmentu. Tu vas čekaju tako fine stvari, da je šteta propustiti ih. Pogotovo ako ste mlad i slobodni, željni avanture, zabave i provoda.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Potrebno da budete svesni, hladne glave i da u kontaktu sa emotivnim partnerom ne reagujete impulsivno, niti da dozvolite da uopšte do takvih situacija dođe. Pokušajte da sa voljenom osobom nađete zajednički jezik.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vas samo neka puste da radite stvari na svoj način i sve će funkcionisati kako treba. Odlično ste raspoloženi i sa lakoćom rešavate i najveće probleme. Sve uz osmeh na licu. Doduše, taj osmeh je zbog jedne osobe i komunikacije sa njom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Povucite ručnu u kontaktu sa poslovnim saradnicima i nemojte dozvoliti da neke situacije odu ka eskalaciji. Takođe, obratite pažnju na svoje finansije, danas su mogući gubici i troškovi. U emotivnom segmentu – mogućnost svađe sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.