dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas  biste trebali da završite poslovne obaveze sa kojima kasnite. Niste u savršenom raspoloženju da se ovim bakćete, ali imaćete pomoć od strane kolega. Malo ste nervozni, a ni partner nije u najsjajnijem raspoloženju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U potpunosti vam odgovara energija ovog dana I bićete orni za posao.  Kolege su vam nešto nervozne, ali uspevate da izađete na kraj sa njima. U emotivnom segmentu – osećate se odlično i dobro funkcionišete sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Koliko god da razmišljate, danas ne možete da donesete nikakve konkretne odluke. Možete biti “razapeti” između dve opcije. Prolongirajte odluku. Emotivno – korektno, mada vas partner malo smara nekim pričama. Teško se ovih dana u potpunosti uklapate.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Imate osećaj da ste na kraju snaga kada su neki poslovi u pitanju. Jedva ćete čekati da ovo odradite i da pobegnete kući, da se rasteretite i odmorite. Moguće je da emotivni partner danas neće imati vremena za vas ili da će vaše planove biti nemoguće uklopiti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vrlo ste zadovoljni jer ste uspeli da rešite neku poslovnu problematiku na vreme i dobili odgovore koji su vam potrebni.  Danas ste u trošadžijskom raspoloženju. Budite obazrivi, možete potrošiti mnogo više novca od onoga što ste planirali. Emotivno – nešto ste se raznežili.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ne znate gde ćete pre. Taman mislite da ste završili jedno, kad eto druge obaveze pred vama. Na sve ovo – itekako je moguće da vam neke stvari ili papiri budu vraćeni, zbog grešaka koje ste napravili. Samo mirno i polako – i ovaj dan ćete pregurati preko glave. Emotivno – napetost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi biste da danas pokrenete jednu bitnu poslovnu komunikaciju, ali je više nego izvesno da druga strana neće imati dovoljno vremena za vas. Ne požurujte sagovornika, bolje je da ovo prolongirate za neki dan.  Emotivno – razmišljate na koji način da poboljšate komunikaciju sa simpatijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Fali vam toliko malo da neke poslove odradite do kraja, a vi više nemate volje. Ne budite malodušni, pogotovo što znate da ćete skinuti veliku brigu sa vrata – navalite na taj posao – sve možete odraditi do kasnih popodnevnih sati. U emotivnom segmentu – tišina. To vam sada najviše i odgovara.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Niste zadovoljni smerom u kojem se odvijaju dogovori koji su vam važni, ali trenutno ne možete bolje od ovoga. Očekujete neku isplatu – ako ne danas, ona će stići tokom sutrašnjeg dana. Nadate se mirnim trenucima sa voljenom osobom.  Vaše nade teško da će biti ispunjene.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Razmišljate o jednoj poslovnoj ponudi, koja je prilično dobra. Ipak, niste ni sami sigurni da li da je prihvatite ili ne. Dajte sebi još neki dan za odluku, a savet je i da pitate nekoga za mišljenje. U emotivnom segmentu – partner vas pritiska po nekim pitanjima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Možda neće baš sve funkcionisati kako vi želite, ali ćete do popodnevnih sati uspeti da raščistite deo obaveza. Mozak vam radi brzo i rešenja možete pronalaziti u hodu. Komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna, ali pokušavate da se uskladite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan iskoristite da se bavite papirima, dokumentacijom, ugovorima koji su vam važni. Proverite sebe povremeno, moguće su sitnije greške. U emotivnom segmentu – partner želi da ozbiljno popriča sa vama. Mogućnost nešto napetijih razgovora.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
ŠVARCVALD TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 02.03.2021.