dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prvom delu dana ste povučeniji, nesigurni kako da nastupite u nekim situacijama. U popodnevnim i večernjim satima ste već „svoji“ sto posto, pa je ovo vreme da se aktivno bacite i u  zanimljivu komunikaciju ili flertovanje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Potrebno vam je više samopouzdanja. Budite svesni da dobro radite i da nema potrebe da se ustručavate u nekim situacijama. U misli vam se uvukla osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili kroz poslovni segment.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ubeđeni ste da ste u pravu i nećete dozvoliti da vam drugi podrivaju samopouzanje. Ne nastupajte suviše nervozno u kontaktu sa ljudima koji ne poznaju vaš temperament. Impulsivnost može za kratko poremetiti i vaše emotivne relacije.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nadređeni vas požuruju da obaveze završite što pre. Ubeđeni ste da ćete stići na vreme, ali radite pod pritiskom. U odnosu sa voljenom osobom pokažite više pažnje i posvećenosti. Nemojte dozvoliti da nervoza utiče na odnos sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas vam je komplikovano da uskladite sve obaveze. Neke dogovore ćete morati da pomerite i da prolongirate. Emotivni partner pokazuje veliko razumevanje prema vašim poslovnim obavezama, ali želi vreme i za sebe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ste prilično nervozni, nesigurni da li ćete obaveze uspeti da odradite na vreme. Nešto što je izgledalo kao lagano, počinje da se komplikuje. U odnosu sa voljenim bićem trudićete se da budete opušteni i raspoloženi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nemojte se danas nadati pomoći od strane saradnika. Najkomplikovanije obaveze moraćete da završite sami. Mogućnost neplaniranih finansijskih priliva. Prilikom susreta sa voljenom osobom bićete umorni i iscrpljeni. Ipak, strasti će biti tu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Teško ćete se fokusirati na obaveze. Imate važne razgovore i ne možete da se usredsredite ni na šta drugo. U emotivnom segmentu bićete zadovoljni kada vam emotivni partner konačno posveti pažnju koja vam je potrebna.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Poslušajte korisne savete koje vam neko od saradnika daje. Takođe, neko vam danas može pribaviti informacije koje su vam bitne ili vam učiniti uslugu. U kontaktu sa voljenom osobom uporno izbegavate odgovore na pitanja koja postavlja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko će vas ometati u poslovima koje morate obaviti. Moguće je da nećete biti u mogućnosti da napravite dogovor koji se zamislili. Nećete biti raspoloženi za velike priče sa partnerom. Dovoljan je samo zagrljaj i prisustvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Stvari koje su vam bitne završićete brzo, a onda se truditi da se ili sklonite sa posla ili samo pravite da radite. Premoreni ste i ne želite da trošite energiju. Popodne i veče ste rezervisali za prijatelje ili za odmor. Možda i za voljenu osobu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Bićete u velikim obavezama. Moguće je da će i neke situacije iskakati koje će vas dodatno ometati da poslu pristupite mirno i opušteno. Neko pokušava da vas animira i zainteresuje za sebe, ali vi trenutno imate samo obaveze na pameti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za kajganu sa ribom
Prethodni artikal
KAJGANA SA RIBOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.