The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Mlad Mesec u polju ljubavi otvara period novih ljubavnih prilika, kada možete konačno dočekati svoju emotivnu sreću. Danas ćete biti u pokretu, u druženju sa prijateljima i imate velikih mogućnosti za nova poznanstva.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Mlad Mesec u polju doma i porodice otvara pred vama period kada ćete se u potpunosti angažovati i posvetiti ovom životnom segmentu, gde želite da ostvarite stabilnost i čvrstinu. Danas ćete provesti vreme baš sa familijom, moguća su veselja, proslave i zanimljiva dešavanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mlad Mesec u vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora, otvoriće vreme pokreta i velikih aktivnosti u svim segmentima. Tokom dana ćete imati užurbanost, jer verovatno pokušavate da budete na više strana odjednom. Odlična komunikacija sa suprotnim polom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Mlad Mesec je aktivirao vaše polje novca i u narednom periodu će vam otvoriti prilike za jače aktivnosti u ovom segmentu. Danas ćete se usmeriti na svoje uživanje, na izlaske sa prijateljima ili emotivnim partnerom, uživaćete u razgovoru i dobroj hrani.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Mlad Mesec u vašem polju ličnosti doneće vam u narednom periodu velike aktivnosti, i želju da mnoge stvari promenite, bilo u poslovnom, bilo u emotivnom segmentu. Danas se osećate jako dobro, i trebali biste da se usmerite najviše na emotivne i porodične relacije.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mlad Mesec je aktivirao vaše polje podsvesti, tajni i u narednom periodu ćete promeniti neke svoje stavove po vama bitnim pitanjima. Na drugačiji način ćete funkcionisati, što će vam doneti promene koje su vam potrebne. Danas dosta promenljivo raspoloženje, i nesigurnost u komunikaciji sa drugima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Mlad Mesec u polju prijatelja, budućnosti, kontakata, veza otvoriće pred vama  vreme kada ćete moći da preko drugih osoba ostvarite svoje ciljeve, ali i da se dobro provedete i zabavite. Danas je za vas vrlo podsticajan dan i provešćete ga u pokretu, u društvu dragih prijatelja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mlad Mesec u polju karijere donosi vreme kada će se pokrenuti značajne odluke po pitanju posla, a kod pojedinih će ovo rezultovati i promenom radnog mesta ili unapređenjem. Danas ste puni planova, ali imate premalo vremena da ih sve i ostvarite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mlad Mesec u polju inostranstva, obrazovanja, ekspanzije, sudbine otvoriće  period kada ćete se jako angažovati i aktivirati u ovim životnim segmentima. Danas je moguć odlazak na kraće putovanje ili makar izlet sa osobama do kojih vam je stalo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mlad Mesec u polju kriza, strasti, novca od drugih ljudi, ostavine, banaka pokrenuće vas u narednom periodu da ovaj segment maksimalno raščistite i ugrabite dobre finansijske prilike za sebe. Danas vas očekuju veći troškovi, ali ćete potrošiti pare na svoje zadovoljstvo, pa ne žalite....

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mlad Mesec u polju bitnih partnerskih odnosa, emotivnih i poslovnih, otvoriće pred Vodolijama period kada ćete želeti da ovde napravite značajne promene, učvrstite relacije koje su vam bitne, a one nestabilne sklonite od sebe. Danas odlično raspoloženje i kontakti sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mlad Mesec u polju obaveza, odgovornosti, poslovne svakodnevice otvoriće pred vama vreme kada ćete se jako angažovati da ovaj životni segment sredite i reorganizujete. Danas ćete provesti vreme sa ljudima koje volite, verovatno članovima porodice kojima želite da se posvetite.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: