dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tokom današnjeg dana ste puni samopouzdanja pa ako radite iskoristite ovo da pokrenete pitanja koja su vam bitna. U emotivnom segmentu – neko želi komunikaciju sa vama i angažovaće se da vas animira i eventualno ubedi na susret. U postojećim vezama jačanje strasti, zadovoljstvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ako ste danas u dilemi po bilo kom pitanju, najbolje bi bilo da uzmete malo vremena za sebe i dobro razmislite o svom sledećem potezu. Bitno vam je da uradite ono što je najbolje za vas, ali ne želite ni da drugi budu oštećeni. Zadovoljstvo u ljubavi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno vam je da vas neko podrži u onome što ste sebi dali u zadatak, ali je pitanje da li će drugi biti u mogućnosti ili u raspoloženju za tako nešto. U odnosu sa partnerom možete delovati nezainteresovano ili distancirano, pa voljena osoba može potencirati na objašnjenju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas se pred vas mogu postaviti komplikovane situacije koje ćete morati brzo da rešavate. Ukoliko radite ovo može biti vezano za dogovor sa saradnikom. Ili se pak može prebaciti u vaše emotivne odnose gde ćete morati da se objašnjavate sa voljenom osobom oko sitnica.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

One ideje koje imate možete iskoristiti vezano za posao ako radite, ili se ako ne radite posvetiti organizaciji druženja sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Povremeno ste napeti, pa bi vam prijalo da izbacite svu tu energiju iz sebe u jednom danu koji obećava dobro raspoloženje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ćete se posvetiti onim obavezama koje niste stigli da odradite u prehodnim danima. Neće ovoga biti puno, a i vi ste u dobrom raspoloženju, pa sve ide brže nego što ste očekivali. Stići ćete i da se odmorite kod kuće i spremite za izlazak sa prijateljima ili voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Jaka, podsticajna energija tokom celog dana, pa ćete verovatno završiti više od onoga što ste planirali. Ništa vam nije teško, nosi vas talas optimizma, pa ćete i u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom biti dobro raspoloženi, spremni na ustupke i sitne znake pažnje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate još neke poslovne obaveze koje morate odraditi, a onda se spremate na susret sa prijateljima ili voljenom osobom. Budite sigurni da ćete verovatno potrošiti dosta, ali daleko od toga da ćete žaliti. Osećate se dobro i želite da svoje raspoloženje podelite sa ljudima koji su vam najbliži.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Promenljivo raspoloženje, pa ćete se čas nadmudrivati sa ljudima oko vas, čas se povlačiti u sebe i izigravati ćutologa. Takav modus ponašanja će biti i prema voljenoj osobi, koja neće moći da pohvata šta vam se dešava u glavi. Neki put stvarno umete biti teški i po sebe i po druge.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Razmišljate  da li da poslušate jedan savet i kalkulisaćete u svojoj glavi „za“ i „protiv“.  Na ovaj način samo možete uspešno blokirati sebe u dnevnim obavezama, pa ostavite odluku za kasnije, kada vam neke stvari budu malo bistrije i jasnije. Prećutkujete nešto voljenoj osobi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Razmišljate da li da reagujete na reči ili ponašanja od strane kolege ili prijatelja. Mislim da je najbolje da povučete ručnu kočnicu i sačekate na dalji rasplet događaja. Danas možete uživati u nečijem društvu ako se samo više opustite i budete otvoreniji i spremniji na komunikaciju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke ste stvari rešili sami sa sobom i sada vam je jasno šta morate činiti. Sa lakoćom ćete prolaziti kroz komplikacije koje se mogu postaviti pred vas, bilo da su one u poslovnom, materijalnom ili emotivnom segmentu. Prema voljenoj osobi pokažite više dobre volje i želje za susretom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 25.11.2020.