dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dosta užurbanosti, ali one pozitivne. Energija koju osećate je podsticajna i sada možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Zamerate voljenoj osobi na nekim njenim postupcima, ali ni ona vam neće ostati „dužna“.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Trebali biste da donesete odluku, ali smatrate da nemate dovoljno informacija. Iznenadio vas je poziv za sastanak od poslovnog partnera. Pojedinima moguće i kraće poslovno putovanje. U emotivnim relacijama može doći do kratkotrajnih tenzija.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako ćete dan uglavnom provesti jureći na sto strana, bićete više nego zadovoljni krajnjim rezultatima. Dosta korektna i zanimljiva poslovna ponuda. Vredelo bi razmisliti. U emotivnim odnosima stoji velika posvećenost i pažnja od strane partnera.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Hoćete da sve bude „pod konac“, a to će vam oduzeti vreme koje vam je potrebno za završetak nekih obaveza koje vučete od ranije. Ne opterećujte se nebitnim detaljima! Partnera pritiskate prevelikom brižnošću. Opustite se malo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sledi vam pozitivno raspoloženje i brz završetak obaveza koje imate. Nešto lošija situacija je u partnerskim odnosima, naročito ako ste u braku ili živite sa voljenom osobom. Trebali bi da pokušate da se prilagodite jedno drugom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Brinete se zbog razgovora koji morate obaviti tokom današnjeg dana. Previše se opterećujete, pustite da priča ide spontano i nećete pogrešiti. Prema voljenoj osobi ste neprijatni u komunikaciji, iako ona realno gledano to uopšte nije zaslužila.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi lično ste u dobrom raspoloženju, ali situacije u poslu ne funkcionišu. Umesto da se nervirate zbog toga što ne možete da se dogovorite sa nekim ljudima, povucite se i pustite ih da se svađaju sami sa sobom. Nešto teža komunikacija sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas ste i vi i saradnici u priličnoj meri „naelektrisani“ i spremni da očas posla upadnete u raspravu. Ovo će biti burna, ali kratkotrajna razmena mišljenja. Čekate da vam se neko javi i jako se nervirate što ne preduzima konkretniju akciju prema vama.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Koliko god želeli da budete korektni prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt, teško ćete uspevati da se obuzdate. Jako vam smeta nečiji bezobrazluk  i nemar i verovatno nećete moći da „oćutite“. Teško uspevate da se uskladite sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Razmišljate da li će se ostvariti obećanje koje vam je dato, ali ne želite da potencirate i da podsećate. Ako je u pitanju novac, ova osoba će vam se javiti verovatno oko podneva. Danas su mogući sukobi sa članovima porodice. Budite tolerantniji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nadređeni vam može uputiti kritiku zbog sporosti u izvršavanju obaveza, ali vi to nećete ozbiljno shvatiti. Suviše ste dobro raspoloženi da biste se ovim opterećivali. Bitan vam je odnos sa partnerom, a on danas funkcioniše više nego dobro.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Napravili ste pravu malu dramu u poslovnom okruženju. Suviše se arogantno ponašate prema nekim ljudima i možda bi bilo dobro da preispitate stavove. Povređeni ste nekim partnerovim postupkom, ali ćutite i smišljate kako da uzvratite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.