dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.09.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Morate se usmeriti na ono što niste završili tokom nedelje, a to vam sada teško pada. Mozak vam je na nekoj desetoj strani i biće vam potrebna velika organizovanost da sve privedete kraju. Veče namenjeno za druženja i kontakte sa prijateljima. Tajni flert.  

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sve na poslu funkcioniše dobro. Ipak, vi kao da niste u potpunosti zadovoljni i možete poželeti da u nekim stvarima rizikujete, samo da biste ih pokrenuli bržim tempom. Dan kada ste okrenuti svojoj porodici i najbližima. Moguće je porodično okupljanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zaista nema razloga za neraspoloženje koje će vas uhvatiti. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste…a one stvari koje su i dalje u zastoju ili nerešene, prolongirajte za narednu nedelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek. Možda je samo premoren, kao i vi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke stvari se suviše dobro odvijaju i to već počinje da izaziva zebnju u vama. Plašite se da će se u poslednjem trenutku nešto dogoditi što će sprečiti vaše ostvarenje. Emotivni kontakti tokom današnjeg dana su uglavnom skrivene, tajne prirode.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

E pa sad…vi ste stvarno našli kada ćete da se razradite..zar na kraju radne sedmice? Kao da su vas neke situacije podbole (ili vas je možda podbola kritika od strane šefa) pa ste se rastrčali na sve strane. Imate vi velike planove za popodne i veče. Nadam se da će vam se i ostvariti….

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas vam je dan baš „potaman“. Brzo ćete završiti sve ono što imate od obaveza, zgrabiti telefon i napraviti dogovore za popodne i veče. Sve ono vezano za posao ostavljate iza sebe i spremate se u provod. Danas bi se mogla dogoditi neka značajna poznanstva.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobro odlučite kako ćete se postaviti prema nekim ljudima. Zaslužuju da budete hladni i distancirani, ali ne zaboravite da vam itekako mogu poslovno zatrebati. Ipak, odluka je na vama. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete ipak provesti u okviru porodice.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Za kraj nedelje ste ostavili one obaveze koje su vam najneprijatnije. Nekako vam je lakše da duboko uzdahnete i odradite sve to odjednom. I da na radnu nedelju stavite tačku. A popodne i veče bi mogli obeležiti lepi momenti sa prijateljima ili voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Verovatno ćete raditi duže nego što ste planirali i jedva čekati da dođete kući. Kakav provod, kakvi izlasci, sada vam je jedino stalno do toga da se odmorite. Iako mirna, radna nedelja koja je iza vas, zaista je bila iscrpljujuća I naporna.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Trudićete se da udovoljite zahtevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve što ste planirali na vreme. Dovoljno ste skoncentrisani i organizovani i ovo ne bi trebalo da vam predstavlja veći problem. Popodne i veče su vreme za ljubav.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni poslovnim pitanjima. Razrađujete poslednje detalje plana ili poslovnog projekta i u potpunosti ste fokusirani na to. Ne želite ni najmanja sitnica da vam promakne. Sve vezano za tajne odnose se maksimalno aktivira.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vam komunikacija sa saradnicima i kolegama ide lako. Imate primedbi, ali trenutno nemate želje da ih iznosite već ćete radije prećutati. A veče je samo vaše. Ribe se već par dana spremaju da uživaju do maksimuma. Sve vam je otvoreno za provod i zabavu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za voćni musli
Prethodni artikal
VOĆNI MUSLI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.