dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.10.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ako danas radite, budite obazriviji, jer stoji mogućnost konflikta sa saradnicima. Danas vas drmaju jake strasti, pa bi ovo vreme u suštini bilo najbolje iskoristiti za ljubav. U odnosu sa emotivnim partnerom stoje varnice, potrošite ih kroz strast.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ako hoćete da uradite pravu stvar za sebe, najbolje će biti da ostavite sve obaveze I okrenete se uživanju. Dan je izuzetan da pustite sopstvene misli “na ispašu”. Moguće su velike strasti u odnosu sa voljenom osobom, uživajte.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zaista želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima – sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Pokušajte da budete korektni u odnosu sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nepažljivi ste, misli vam lutaju I stoji mogućnost da napravite grešku. Ne donosite bitne odluke, bolje ih prolongirajte za narednu nedelju, kada stvari budu jasnije. Potrebno vam je opuštanje, ali aktivno, izađite u prirodu sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Definitivno niste raspoloženi za posao, ali ćete isto tako definitivno morati I da prionete na isti. Uradite ono što se od vas očekuje. Imaćete lošu komunikaciju sa voljenom osobom. Nervozni ste I lako vam je “stati na žulj”. Iskulirajte malo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ima li šta lepše od toga da sa sprijateljima organizujete okupljanje? Ovo može biti veselje kod nekog od drugara, ali ne bi me čudilo da bude i kod vas. U svakom slučaju, dobar provod i mnogo flertovanja. Sa voljenom osobom stoji strast.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Napetost I nervoza u poslu. Vi teško da možete da prikrivate da vam postupci od strane saradnika ne prijaju I izvesna je neka forma rasprave. Možete nervozu preneti I u svoje emotivne relacije. Na svu sreću, partner ima pravi lek za vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako je ovo dan kada ne biste trebali da imate mnogo posla, ispašće potpuno obrnuto. Kao da su svi baš danas rešili da ste im neophodni. No, sve ovo što se dešava može vam doneti I novčani priliv. U emotivnim odnosima naglašena je strast.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke stvari ste suviše dugo odlagali I nije ni čudo što su se nagomilale. Sad uzdahnite I spremite se da raščistite obaveze koje ste zapostavljali. U emotivnom segmentu stoji nezadovoljstvo. Razmišljaćete o jednoj osobi, moguće o bivšem partneru.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Obavite ono što imate u toku prepodneva i ostatak dana provedIte isključivo sa osobom do koje vam je stalo. Posebno su naglašene emocije i zajedništvo, pa nemojte dozvoliti da ovo vreme provedete bez voljene osobe. Uživajte u danu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas će biti par neprijatnih situacija, I to zato što vi nećete moći da prikrivate da vam se neke osobe uopšte ne dopadaju. Teško uspostavljate kontakt sa drugima I radije se povlačite, da ne biste napravili svađu. U emotivnom segmentu posesivnost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Koliko god se trudili, ne uspevate da napravite dogovor koji vam je važan. Možda je bolje da sve ostavite za narednu nedelju. Koliko god želeli da vidite jednu osobu, moguće je da do željenog susreta neće doći. Osećate se dosta nezadovoljno.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA PROFITEROLE
Prethodni artikal
PROFITEROLE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.