dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nagomilane obaveze će vam jako odvlačiti pažnju od dešavanja oko vas. Pokušajte da ne dozvolite da vas drugi ometaju u onome što ste isplanirali. Kontakt sa nekim iz prošlosti vas u isto vreme i raduje, ali i donosi veliku setu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ono što ste pokrenuli ili predložili ima podršku od strane kolega ili najbližih saradnika. Danas možete promeniti mišljenje o nekim ljudima. Poziv ili poruka koji su došli od nekoga ko vam je ranije bio vrlo bitan su pokrenuli razmišljanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Svesni ste da morate žuriti i da ste ograničeni rokovima, ali sve u poslednjem trenutku uspevate da uklopite. Imate predispozicije za bitan razgovor. Jako vam je stalo do jedne osobe, ali niste sigurni da ste na nju ostavili pravi utisak.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vrlo zanimljive informacije će doći do vas i razrešiti nedoumicu koju ste imali prema poslovnom saradniku ili kolegi. Nemojte se iznenaditi ukoliko neko od koga to uopšte niste očekivali, počne da pokazuje interesovanje za vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Otići ćete na posao, usput računajući koliko vam je vremena potrebno za svaku od obaveza koja vas čeka i unapred se nervirajući. Ne očekujte pomoć od drugih. Moguće je da će neko preko poslovnog segmenta flertovati sa vama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U promenljivom ste raspoloženju, čas puni energije, čas „mutni“ i povremeno ćete imati problema da se skoncentrišete na zadatke koji su zahtevniji. Moguće je da ćete dosta toga prolongirati ili ostaviti za naredni dan. Emotivno – nesigurnost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Razgovor sa nekim u jutarnjim časovima vam je dao krila, digao raspoloženje i sigurno je da ćete ostatak dana biti dobro raspoloženi. Jedva čekate da ostavite poslovne obaveze iza sebe i da se posvetite nekome ko vam je interesantan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neka prilika se otvorila pred vama i umećete da je iskoristite, pogotovo što je moguće da je pre toga bila ponuđena nekom od kolega. Prija vam što drugi imaju poverenja u vas. Emotivno dizanje tek u popodnevnim satima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Svesni ste da je nešto što vam se nudi prilično dobro, ali nedovoljno da biste bili u potpunosti zadovoljni. Planirani dogovor sa partnerom moguće je da ćete morati da odložite zbog obaveza, ali i zbog premorenosti i manjka energije.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko od vas zahteva da promenite ponašanje, što vam teško pada. Smatrate da druga strana greši i niste spremni na kompromis. U postupcima i rečima voljene osobe tražićete skrivena značenja, jer se danas osećate nesigurno u partnerovu vernost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas vam neko može prebaciti da niste odradili poslovnu obavezu kako treba, ali vi trenutno niste spremni da slušate tuđe kritike. Svesni ste da je u datim okolnostima to bio vaš maksimum. Smatrate da se neko prema vama ne ponaša korektno.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Koliko god ne želeli da obraćate pažnju na mišljenja i sugestije drugih, ipak ispada da su oni oko vas u pravu i da biste trebali neke stvari da promenite. Pokušavate da doprete do jedne osobe koja vas jako interesuje, ali nemate većeg uspeha u tome.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.