dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas neke stvari funkcionišu baš onako kako ste vi planirali, dok ćete sa drugima imati problem I grešiti. Potražite pomoć od kolege ili prijatelja. Pokušavate da promenite svoje ponašanje da biste udovoljili partneru. Mogućnost zanimljivog izlaska.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pomalo vas deprimira što nikako da ostvarite planirani posao. Dajte sebi vremena, stvari se još uvek mogu srediti. Slobodno možete da računate na jednu osobu. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali ona je trenutno okupirana ličnim prioritetima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Poslovne obaveze su vas okupirale. Malo vam je teže da sa svime izađete na kraj, jer ste neorganizovani i pažnja vam je rasuta. Osećate da ste se udaljili od voljene osobe, ali trenutno ne znate način kako da to ispravite. Večernji sati su dobri za komunikaciju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste nefokusirani, emotivniji nego inače i uglavnom će kod vas preovlađivati mutno i čudno raspoloženje. Najbolje ćete funkcionisati sami, a u suštini – i želećete da vas svi ostave na miru. Moguće je da vas je „pritisla“ emotivna prošlost.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta vas okupiraju pitanja finansija. Možete biti zabrinuti zbog obaveza koje je neophodno da izmirite. Trenutno smatrate da nemate podršku od strane onih koji su vam bitni. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali se ni prema njoj nećete otvoriti lako.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jako vam smeta ponašanje jedne osobe u poslovnom segmentu. Ipak, zapitajte se da trenutnu situaciju niste možda vi isprovocirali u prethodnom periodu? Pokušavate da opravdate sebe u partnerovim očima zbog nekih grubljih ili neprimerenih reči.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Svi primećuju da ste posvećeni obavezama, a u suštini ne shvataju koliko ste opterećeni nekim razmišljanjima. Iznutra ste dosta bezvoljni, nekih vam je situacija preko glave, ali ćutite i samo čekate da odete kući. Najradije biste prespavali ostatak dana.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Solidna fokusiranost na posao, ali ste vi danas više u fazonu za emotivne ili prijateljske kontakte i uglavnom ćete razmišljati kako da na pravi način iskoristite popodnevne i večernje časove. Moguć je vrlo romantičan kontakt sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pomalo vas je stigao umor i prilično ćete bezvoljno otaljavati obaveze. Kao za baksuz – taman uspete da odradite jedno, već drugo dolazi na red. Krajem radnog vremena iznurenost. Moguće je da nećete biti voljni ni za susret sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tokom celog dana vas čeka papirologija koja će vam ići na živce. Doduše, vi ste rešili da ćete ovo završiti, pa je sigurno da ćete ostati na poslu dok sve ne bude „pod konac“. I pored najbolje volje, verovatno nećete uspeti da se vidite sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Niste sigurni u nečije motive i verovatno ste u pravu. Budite oprezniji prilikom komunikacije i dogovora, a naročito bilo kakvog potpisivanja. Nemojte odavati poslovne tajne. I pored vašeg truda – voljena osoba se i dalje duri zbog neke besmislene rasprave.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neko vam danas kida živce, ali vi pokušavate da se iskulirate i posvetite obavezama. Moguće je da ćete se razočarati u nekog od najbližih kolega. Vrlo emotivno intenzivan dan koji nikako ne biste trebali da provedete sami. Potražite zagrljaj voljene osobe.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.