dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.11.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osećate jednu novu, podsticajnu energiju i želju da što pre pokrenete neke stvari koje su vam bitne. Imate svoje prioritete i na njih ćete se usmeriti. Lako flertujete sa osobama koje dođu u vašu blizinu i trudite se da na njih ostavite pozitivan utisak.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Malo teže funkcionišete. Dok sa jedne strane imate na pameti ono što vam je poslovno važno i pokušavate da se usmerite na to, s druge strane non stop razmišljate o jednom susretu i osobi koju ste upoznali. Ne možete da sprečite da vam se uvlači u misli.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate dosta ličnih planova i obaveza koje morate završiti i nekako će vam sve ono vezano za posao biti u drugom planu. Doduše, pomoć od strane kolega je danas veoma velika, pa se cela ova situacija neće odraziti na vas. Sigurni ste šta želite a šta ne želite u ljubavi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ceo ovaj dan ste unapred isplanirali i nećete dozvoliti da odstupite ni korak od toga. Obzirom da vam je raspoloženje aktivno i podsticajno, ne sumnjam da ćete sa svim situacijama izaći na kraj. Šarmirate i osvajate osobe sa kojima danas dolazite u kontakt.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da još uvek niste spremni da pokrenete neka pitanja, ali imate svoje planove i tačno znate šta vam je činiti. Proverite informacije koje dolaze do vas, možda niste sve razumeli na pravi način. Obuzeti ste nekim svojim mislima i budno pratite svaki partnerov korak.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Osećate potrebnu stabilnost da biste ostvarili ono što želite. Imate mogućnosti za jedan značajan kontakt sa osobom od čije podrške mnogo očekujete. Dan za flertovanje i „lake“ emotivne kontakte. Strast i seksualnost su u porastu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko vam danas nudi svoju pomoć ili podršku, ali niste sigurni koliko se možete na ovu osobu osloniti, obzirom da je previše impulsivna i lako obećava, ali teško ispunjava obećano. Osećate veliku želju za jednom osobom i trudite se da je osvojite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlična komunikacija sa kolegama, ali i sa saradnicima. Danas možete napraviti temelj za izuzetan dogovor. Mogućnosti za finansijski priliv koji niste očekivali. Partner insistira na vašoj punoj pažnji, ali vi ćete moći da mu posvetite samo par sati tokom dana.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Imate podršku nadređenog za jedan poslovni projekat ili neku promenu koju hoćete da uvedete. Ako smatrate da zaslužujete povišicu, mogli biste popričati i u tom pravcu. Dan odličan za nova poznanstva, ali i za flertovanje sa ljudima koji su u vašoj blizini.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas vam sve stvari koje pokrenete idu od ruke i možete biti zadovoljni svojim rezultatima. Vrlo uspešno rešavate problematičnu situaciju sa kolegom. Dobro raspoloženje će vas držati i sa emotivnim partnerom ili nekim ko vam je interesantan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Očekujete važan razgovor, veoma ste uzbuđeni, ali smatrate da ste sve uradili što je do vas, da bi ovo prošlo na najbolji mogući način. Ne brinite se, sve danas ide u vašu korist. Dan novih poznanstava i novih osoba. Neko će vam se dopasti na prvi pogled.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Poslovni segment je danas postavljen više nego dobro, i nemate nikakvih razloga da sumnjate u sebe. Sastanak ili dogovor koji ste očekivali danas dolazi na dnevni red. Intenzivno ste se pokrenuli prema jednoj osobi i činite sve da biste je osvojili.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.