dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osećate veliki podstrek. Ni sami ne znate odakle vam dolazi inspiracija, ali se jako aktivirate po nekim pitanjima I trudite se da ih definišete. Ne odustajete od onoga što vam je bitno. Dobra komunikacija I kontakt sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Jako dobro osećate poslovnu okolinu I ove momente iskoristite da naslutite koje poteze bi druga strana mogla preduzeti I budite korak ispred. Potrebno vam je da iskažete svoj puni emotivni potencijal I obasućete voljenu osobu ljubavlju I pažnjom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas će vam mnoge stvari biti nejasne, mnogo će se sumnje I konfuzije vrteti oko vas I potrudite se da ne budete lakomisleni. Dobro sagledajte svaku situaciju I tek onda delujte. Ne zatrčavajte se sa zaključcima niti u poslovnom, niti u emotivnom životu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas imate pojačanu potrebu da se aktivirate, glava vam je puna planova koje biste želeli da pokrenete što je pre moguće. Ipak, pre novih stvari – završite obaveze kojima je već bilo vreme da budu privedene kraju. Pojačana emotivnost i senzualnost.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neke stvari polako dolaze na svoje mesto i vi možete jasnije da sagledate situaciju. Ipak, svesni ste da ćete uspeti da ostvarite svoje poslovne planove. Imate dobar predosećaj u vezi jedne osobe – dopadate joj se i ona to počinje da pokazuje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dobro obratite pažnju na sve ono što govorite ili potpisujete, a biće potrebno voditi računa i o bitnim papirima. Pomalo ste konfuzni I pažnja vam je rasuta, pa je zato oprez neophodan.U emotivnom segmentu – jake emocije.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Loši kolegijalni odnosi I dosta provokacija od strane kolega I saradnika. Ako želite dobro sebi, pokušajte da ne obraćate pažnju na ovo. Zadovoljni ste što ste privukli pažnju jedne osobe koja inicira intenzivnu komunikaciju sa vama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate dovoljno hrabrosti i odlučnosti i za nešto što drugima izgleda kao nemoguće za ostvariti. Dobijate podršku ili pohvalu od strane nadređene osobe. U emotivnom ste usponu i danas će komunikacija sa osobom koja vam se dopada biti intenzivna.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pazite u današnjim dogovorima jer niste skoncentrisani. Mogućnost nesporazuma. Dan je dobar isključivo za sve ono vezano za emotivna dešavanja, jer ste podstaknuti na pravi način partnerovim potezima i možete se lakše otvoriti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pokušavate da ostvarite komunikaciju sa potencijalnim saradnikom. Teško je da danas vaše reči mogu naći put do drugih, zato bi možda bilo bolje da svoje pokušaje odložite za drugi dan. Vodite računa i o nerazumevanju u partnerskim odnosima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Savet je da se danas pouzdate samo u sebe i u svoju procenu poslovnih situacija. Bilo bi dobro da se u popodnevnim satima malo osamite sa partnerom, ostanite kod kuće i ne izlazite u provod. Potrebno vam je vreme samo za vas dvoje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti, a ni ne pouzdajte se u obećanja drugih. Radite na dnevnoj problematici i obavezama. Voljenoj osobi možete reći nešto što ne mislite i kasnije će biti teško da te svoje reči i povučete nazad.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.