dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.02.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Punom parom ćete prionuti na posao, spremni da završite sa svim obavezama koje ste u prethodnim danima stavljali na stranu. Umor I iznurenost u drugom delu dana.  Situacija sa osobom koja vam se dopada se ubrzava. Njena inicijativa prema vama jača.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas možete doneti dobre odluke, samo se čuvajte ishitrenosti, koja će naročito biti prisutna sredinom dana.  Solidna situacija sa voljenom osobom. Vaša inicijativa pokreće dešavanja i ovo može biti lep i ispunjen zadovoljstvom dan. Ne razmišljajte o prošlosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pravi je trenutak za komunikaciju. Doduše, neki ljudi će reći da im visite nad glavom i pritiskate ih, ali to je samo njihovo mišljenje – bitno je da vaše akcije daju rezultat. Emotivno – odlično. Samo su mogući manji problemi oko zajedničkih finansija.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sve ono što usmerite u posao, vratiće vam se dvostruko. Zato danas nemojte žaliti truda jer možete napraviti uspešne poteze. Krajem dana ćete biti umorni, ali zadovoljni. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada pokreće se sporo i to vas nervira.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tokom prepodneva će se situacije koje su vam bitne odjednom pokrenuti. No, obratite pažnju na obaveze koje imate – nemojte ih ostavljati za kraj radnog vremena jer ćete biti preumorni.  Kontakt sa simpatijom može postati jači i kvalitetniji.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Učiniće vam se u jednom trenutku da neko od kolega ili saradnika radi protiv vas ili da vuče poteze koji vam ne idu u korist. Vrlo brzo ćete shvatiti da niste bili u pravu. Spremni ste da pružite više razumevanja i pažnje voljenoj osobi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Istina je da će se neki dogovori malo zablokirati, ili da ćete imati problem da sa saradnicima pronađete zajednički jezik, ali na ovo ne smete obraćati pažnju. Ne odustajte od onoga što ste zacrtali. Emotivno – jake mogućnosti za ljubavne susrete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Bićete tokom prvog dela dana preokupirani dogovorima, jurićete na sto strana odjednom. No, sve ovo će vam doneti veliko zadovoljstvo i rezultate kojih ćete itekako biti svesni. U emotivnom segmentu – može doći do susreta sa osobom koja vam se dopada.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Samo nemojte žuriti kada su dogovori u pitanju i sve će biti u redu. Pred vama je jedan više nego dobar dana, kada biste trebali da budete aktivni i angažovani. U emotivnom segmentu stoji zadovoljstvo zbog sve jačeg kontakta sa osobom koja vam se dopada.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Istina je da ćete biti malo zabrinuti, najverovatnije zbog troškova koje niste očekivali, ali ovaj dan vam ipak donosi dobro raspoloženje i jake kontakte sa saradnicima. U emotivnom segmentu dolazi do prvih ozbiljnih razgovora koji se neće završiti svađom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U komunikaciji sa saradnicima je potrebno da pronađete pravu meru. Niti zahtevajte previše, ali ni nemojte nuditi ono što ne možete da ostvarite. Potrebna je bolja organizacija tokom popodneva. Sa emotivnim partnerom naglašeno je razumevanje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odličan je momenat da se poslovno aktivirate. Ušli ste u period kada možete ostvariti prave dogovore, ali morate pokretati ljude koji su vam bitni. Vaša inicijativa je neophodna. Dobra komunikacija sa osobom preko posla donosi vam raspoloženje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.