dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.03.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U ovaj radni dan ulazite u smorenom raspoloženju I jedva ćete se, makar u prepodnevnim satima, naterati da se pomerite sa mesta. Ostatak dana donosi vam aktivniju energiju, ali I povećanu emotivnost I želju da se više približite osobi koju volite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Možda previše očekujete od jednog kontakta ili ćete dati svoje poverenje nekom ko će vas ostaviti da se snalazite. Ako sednete I dobro razmislite, naći ćete rešenje iz situacija koje vas opterećuju. Znate kako da iz voljene osobe izvučete ono što želite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Rasterećenje će vam stići u drugom delu dana, ali zato je tokom prepodneva potrebno obratiti dosta pažnje na sve ono što je vezano za saradničke odnose I komunikaciju. Emotivno – mogućnost jače komunikacije sa osobom preko posla.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neophodno je da pronađete rešenje za problem koji vas dosta opterećuje. Iako uz teškoće, ovo je rešivo, a pomoć možete dobiti I od nekog od kolega. Dosta ste emotivni I osetljivi danas, pa ćete u kontaktu sa voljenom osobom biti “mekši” nego inače.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Izuzetno ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatima jednog razgovora ili sastanka, ali budite sigurni da će početni momenti biti napeti I neizvesni. Mogućnost kontakta ili jačeg flerta sa osobom koju poznajete preko poslovnog segmenta.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako vam je dosta toga nejasno po pitanju nekih poslovnih situacija, do kraja dana ćete uspeti ovo da rešite I budete zadovoljni postignutim. Razmišljanje o jednoj osobi vas je u potpunosti okupiralo I jedva čekate da dođe do susreta.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nadate se da su informacije koje su danas stigle do vas tačne, mada ćete u početku biti sumnjičavi I nesigurni. Odličan momenat da pokrenete priču sa šefovima oko usluge koja vam je potrebna. Neko se raspituje za vas kod kolega ili prijatelja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tokom prepodneva će vam biti dosta teško da izađete na kraj sa obavezama, jer niste orni za rad. Ako je to moguće odložite za popodnevne sate, kada ćete biti aktivniji. Trudite se da sa voljenom osobom imate korektnu komunikaciju, ali druga strana to otežava.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Trudite se da ne razmišljate o nebitnim stvarima i da se fokusirate na obaveze koje su vam važne. Vaš nastup prema saradnicima može biti zahtevniji i autoritativniji. Voljena osoba povlači neke poteze na koje vi nemate uticaja, sviđali vam se ili ne.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niste zadovoljni što se planirani dogovori ili saradnje odlažu, ali nemojte odmah biti neraspoloženi. Moguće je da će se ovo pokrenuti ulaskom u drugi deo dana. Vrlo interesantan dan što se novih poznanstava tiče – neko vas može zaintrigirati.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

E, ako danas očekujete pomoć od kolega – ili ćete je dobiti polovično, ili od toga neće biti ništa. Ipak, vi se potrudite da i dalje imate korektan odnos sa njima, zatrebaće vam još. Pravo je vreme da pokrenete pitanja koja vas « bodu u mozak » sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Prilično vi dobro « gurate » obaveze, obzirom na to da vam je raspoloženje na nuli, bar tokom prepodnevnih sati. Već drugi deo dana donosi vam da se osećate bolje, a tada možete i voljenom biću posvetiti pažnju. Nežni momenti sa partnerom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.