dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Potrebno je više mudrosti, planiranja, razmišljanja kada je poslovni segment u pitanju. Ne žurite, da ne biste svoje šanse za uspeh umanjili. Moguće je da ćete morati da pristanete i na neka kompromisna rešenja. u odnosu sa voljenom osobom pokažite više tolerancije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neki propusti koje ste napravili po pitanju posla u proteklom periodu, danas mogu izaći na videlo. Sagledajte ovo sa svih strana I spremite se da adekvatno odreagujete. Sve se može ispraviti. U emotivnom segmentu ne potencirajte na nekim teškim temama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možda previše očekujete od nekih situacija tokom današnjeg dana. Pokušajte da realnije I racionalnije sagledate okolnosti u kojima ste, da se ne biste razočarali. Možete biti neprijatno iznenađeni promenama planova od strane voljene osobe.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrebno je da danas budete praktični, racionalni, spremni na kompromis. Jedino na taj način ćete uspeti da se izborite sa okolnostima koje vam se nameću od strane kolega ili saradnika. Nezadovoljstvo nekim dešavanjima u vašem emotivnom životu raste.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Za vas je najbolje da budete usmereni na svoje lične obaveze I da ne obraćate pažnju na to što se dešava u kolegijalnom okruženju. Izbegavajte da stajete na bilo čiju stranu, ukoliko dođe do nekih trzavica. Ono što želite u kontaktu sa jednom osobom, danas se verovatno neće ostvariti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate osećaj da su se okolnosti u poslovnom segmentu urotile protiv vas. Taman završite sa jednim « frontom », već se otvara sledeći kojem morate da posvetite svoju punu pažnju. Budite tolerantni kada je kontakt sa partnerom, ali i članovima porodice u pitanju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Moguće je da ćete morati da zatražite pomoć ili uslugu od strane osobe koja je prilično teška ili sa kojom ne želite da imate mnogo dodirnih tačaka. Stavite svoje interese na prvo mesto. Bitno je da završite ono što morate. Nestrpljenje jača kada je odnos sa jednom osobom u pitanju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Drugi ljudi vas danas koče, otežavaju vam situaciju u poslovnom segmentu. Neko vas može ostaviti na cedilu, da se sami snalazite kako znate I umete. Dosta nerviranja, stresa I napetosti je prisutno. Emotivno – potrebno je više usklađivanja sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ne možete raditi stvari na svoj način, jer su okolnosti u poslovnom segmentu takve, da vas teraju da se ubrzate I aktivirate. Neko vam može uputiti kritiku zbog sporosti ili nemarnosti. Opterećeni ste ljubavnim greškama iz prošlosti. Kajete se zbog nekih situacija koje ste propustili.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pred vama je bukvalno more obaveza, za koje zaista ne znam kako ćete uspeti da ih završite. Ovo vam je varijanta – sve u minut do dvanaest I u poslednjem trenutku. Zbog nekih situacija se osećate kao da ste u grču. Ne možete da se opustite u kontaktu sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Želite da radite stvari na svoj način, ali ne nalazite na razumevanje od strane saradnika ili kolega. Ipak, I dalje ćete tvrdoglavo pokušavati da isterate svoje. Dan je dobar za emotivne kontakte, ali kao da nećete moći u potpunosti da se opustite. Neke situacije vas koče.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Očekujte više aktivnosti po pitanju finansija. Neke materijalne šanse će vam se lakše otvarati. Tokom ovog dana usmereni ste na lične poslovne interese. Emotivno – I pored korektnog odnosa sa partnerom, niste zadovoljni.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
KEBAB

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 01.06.2020.