dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Komunikativni ste, elokventni, ubedljivi i možete ostaviti veliki utisak na sagovornika. Daćete maksimum od sebe, što će svakako doneti dobre rezultate. Lep dan za susret sa partnerom, ali I za izlazak I nova poznanstva.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Previše očekujete od nekog i možete biti razočarani ako shvatite da će obećanje biti samo delimično ispunjeno. Neke reči od strane voljene osobe doživljavate kao kritiku, iako to nije bila namera druge strane.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Razrešili ste jednu poslovnu dilemu i možete da odahnete.  Vi kada ste u problemu, smišljate idealne načine da izađete iz istog. Dobro raspoloženje I polet. Pomalo ste umorni od nekih priča koje partner konstantno plasira.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas se od vas traži da donesete odluku ili da nađete rešenje za jedan problem. Dobro znate šta vam je činiti, nemate razloga za nesigurnost. Vaš nastup prema nekome ko vam je simpatičan biće duhovit i pun samopouzdanja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Osećate teskobu jer vam se čini da u jednom poslovnom kontaktu niste uspeli da prezentujete sebe ili svoje ideje na pravi način. Ne razmišljajte o tome, vreme će pokazati. Partner vam suptilno prebacuje neke stvari, ali vi ne reagujete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta toga vam je jasno u jednoj poslovnoj saradnji, a i intuicija vas vuče nepokolebljivo na pravu stranu. Ipak, još uvek ima elemenata koji su vam pomalo mutni. Emotivni partner odlaže susret kojem ste se radovali. Počinjete da sumnjate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Smatrate da ste dobili prave informacije, samo još ne znate kako da to uklopite u ono što vi želite da ostvarite. Pokušavate da jednoj osobi date do znanja da ste zainteresovani za nešto više od prijateljstva….ili kolegijalnosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Prepodne iskoristite za sve ono što vam je hitno ili za šta vam treba više energije. Lake obaveze ostavite za drugi deo dana, jer će vas umor savladati. Neka partnerova primedba koju je onako usput rekao, jako vam je zasmetala.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vaši će se planovi odvijati kako treba, ali samo za ono što treba odraditi brzo ili na dnevnoj bazi. Organizovani ste i možete mnogo toga završiti. Susret sa partnerom koji neće biti zadovoljavajuć. Nečim ste razočarani.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neke su informacije koje ste dugo čekali stigle ali možda prekasno da biste mogli da ih iskoristite. Ipak, znate da možete da računate na osobu od koje su potekle. Dobar momenat da ugovorite susret sa nekim ko vam je simpatičan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko vam pritiče u pomoć u trenutku kada vam je to najpotrebnije. Danas sa ljudima sa kojima radite imate dobar odnos i možete doći do zajedničkih rešenja. Odlično je vreme da pokrenete neka pitanja u svom emotivnom odnosu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako ste danas u potpunosti posvećeni svojim obavezama, ne možete da ne primetite da se stvari ipak ne odvijaju onako kako ste planirali. Jako razmišljate o jednoj osobi, ali ne činite ništa da biste joj to i stavili do znanja. Još uvek se ustručavate.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
ŠNICLE U SOSU OD SENFA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.